Comisiones Obreras del País Valenciano | 14 de octubre de 2019

7 octubre

Publicades les proves per a l'btenció de carnets professionals o certificació acreditativa

  • Termini de sol·licituds: del 9 al 23 de setembre

La Generalitat Valenciana publica, en l’espai web de novetats PROP, el termini i els requisits d’accés a diverses proves per a l'obtenció de carnets professionals o certificació acreditativa, com ara d’instal·lacions tèrmiques en edificis, instal·lador o instal·ladora de gas o productes petrolífers líquids, operador/a de grua mòbil o grua torre, etc.

11/09/2019.
Instal.lacions tèrmiques, de gas o productes petrolífers líquids, operador/a grua

Instal.lacions tèrmiques, de gas o productes petrolífers líquids, operador/a grua

Enllaços a les diverses convocatòries:

Presentació a les proves per a l'obtenció del carnet professional d'instal·lacions tèrmiques en edificis (ET). (Calefacció, climatització i aigua calenta sanitària). Indústria.

Presentació a les proves per a l'obtenció de la certificació acreditativa de la superació dels exàmens teoricopràctics d'instal·lador de gas de categoria B. Indústria.

Presentació a les proves per a l'obtenció de la certificació acreditativa de la superació dels exàmens teoricopràctics d'instal·lador de gas de categoria A. Indústria.

Presentació a les proves per a l'obtenció de la certificació acreditativa de la superació dels exàmens teoricopràctics d'instal·lador de gas de categoria C. Indústria.

Presentació a les proves per a l'obtenció de la certificació acreditativa de la superació dels exàmens teoricopràctics d'instal·lador de productes petrolífers líquids, categoria I (IPPL-I). Indústria.

Presentació a les proves per a l'obtenció de la certificació acreditativa de la superació dels exàmens teoricopràctics d'instal·lador de productes petrolífers líquids, categoria II (IPPL-II). Indústria.

Presentació a les proves per a l'obtenció del carnet d'operador/a de grua mòbil autopropulsada, categories A i B (GMA i GMB). Indústria.

Presentació a les proves per a l'obtenció del carnet d'operador de grua mòbil autopropulsada, categories A i B, en la subcategoria de PORTS de la Comunitat Valenciana (GMPA i GMPB). Indústria.

Presentació a les proves per a l'obtenció del carnet d'operador de grua torre (gruista) (GT). Indústria.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.