Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

Tercera concentració prèvia a la vaga en defensa d'un conveni d'hostaleria digne per a València

  El dia 13 de setembre, des de les 12.00 h i fins a les 14.00 h, Serveis CCOO PV ha convocat concentració a la porta del Mc Donalds del carrer Xàtiva (front plaça de bous de València) emmarcada en el calendari de mobilitzacions provocades per la situació del conveni d'hostaleria de València.

  04/09/2019.
  Camarera de piso

  Camarera de piso

  La del divendres és la tercera concentració realitzada en el marc de les mobilitzacions durant la negociació del conveni, i estan previstes noves accions que finalitzaran amb una vaga a la fi de setembre.

  Les protestes són a causa de la complicada situació en què es troba la negociació del Conveni d'Hostaleria de la província de València, en la qual les postures entre la proposta patronal i les demandes sindicals estan cada vegada més distants.

  La pretensió empresarial inclou una reducció salarial mitjançant la creació d'una categoria professional d’‘iniciació sense experiència’, en la qual els salaris suportarien una reducció del 20%.

  També pretenen modificar el gaudi de les vacances, cosa que en la pràctica impedirà poder gaudir-les en els mesos de juliol i agost.

  Es neguen a regular l’externalització per a les “cambreres de pisos”, un col·lectiu que a causa d'aquesta situació arriba a cobrar un 40% menys.

  També pretenen augmentar la flexibilitat horària, malgrat la realitat actual que allarga jornades de treball interminables i no compensades, ni econòmicament ni amb descansos.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.