Comisiones Obreras del País Valenciano | 21 de septiembre de 2019

CAMPANYA SMI

La falta d’informació sobre contractació temporal a l’Hospital General de València genera indefensió al personal

  La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO PV denuncia que la falta d’informació respecte a la contractació al centre sanitari situa en la indefensió als treballadors i treballadores davant posibles incompliments. CCOO considera inèdita aquesta situació i insta a les possibles persones afectades a reclamar davant la secció sindical.

  30/08/2019.
  Hospital General de València.

  Hospital General de València.

  La secció sindical de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO PV en el Consorci de l'Hospital General Universitari de València (CHGUV) ha denunciat la “falta absoluta d'informació” respecte a la contractació temporal en el centre, una situació que es considera “inèdita” i que afecta tant als treballadors i a les treballadores com al Comité d'Empresa.

  Segons el sindicat, els interessats i les interessades no tenen a la seua disposició cap mena d'informació en la pàgina web oficial del CHGUV sobre els llistats de bossa corresponents a juny de 2019 (la informació disponible passa de maig a juliol). Per part seua, la direcció no ha remés al Comité d'Empresa les còpies bàsiques dels contractes (alguna cosa al que està obligada) des de meitat de juny fins a final d'agost, “període en el qual evidentment es trobava el gruix de la contractació del pla de vacances”.

  Aquesta situació, adverteix la FSS-CCOO PV, ha impedit de facto realitzar la tasca de vigilància i seguiment de la contractació temporal, alhora que ha limitat la possibilitat de reclamacions davant possibles incompliments. Per això, CCOO insta a les persones integrants de les bosses d'ocupació que dubten respecte a si el seu dret pot haver-se vist afectat, es pose en contacte amb la secció sindical “perquè realitzem els esbrinaments oportuns i, si escau, l'ajudem a reclamar”.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.