Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Signat el conveni de Begudes refrescants

  Després del preacord aconseguit la setmana passada i les diferents consultes realitzades per totes les parts per a la seua ratificació, el conveni autonòmic de begudes refrescants va ser ratificat i signat en la seu del tribunal d'arbitratge laboral.

  14/08/2019.
  Imatge de la signatura del conveni

  Imatge de la signatura del conveni

  L'acord significa un gir de cent huitanta graus en les negociacions que es venien donant en els últims anys, atés que la mala situació econòmica per la qual ha travessat el País cap a que les relacions laborals anaren sobretot de resistència.

  Després d'aquesta realitat des de CCOO Indústria es va decidir passar a l'ofensiva en la negociació del nou conveni i que tots els aspectes a tractar tingueren en compte a les persones per a així millorar les seues condicions salarials i laborables. Fruit d'aquesta estratègia s'ha plasmat un acord definitiu que garanteix el poder adquisitiu dels treballadors i millora substancialment aspectes socials.

  CCOO Indústria PV felicita els membres que han representat a CCOO en la taula de negociació en demostrar el seu compromís amb els objectius marcats: l'ús de la negociació col·lectiva com a element de millora de la vida de les persones.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.