Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

La Conselleria no aplica els acords de la mesa sectorial sobre les millores salarials

  • En cas que s'aplicara l'acord retributiu suposaria l'equiparació salarial dels equips de salut sexual i reproductiva i dels enginyers i enginyeres superiors a la resta de professionals de la mateixa categoria professional.

13/08/2019.
Conselleria de Sanidad.

Conselleria de Sanidad.

Al desembre de 2018 es va acordar en la mesa sectorial l'equiparació salarial dels equips de salut sexual i reproductiva i dels enginyers i enginyeres superiors a la resta de professionals de la mateixa categoria, en destinar-se a tal fi el 0,2% dels fons addicionals de la massa salarial que li corresponien a la Conselleria de Sanitat.

No obstant això, en data de hui, agost de 2019, i encara que es va repetir com a pregunta en la mesa general de negociació a l'abril , la Conselleria no ha iniciat l'abonament als treballadors i treballadores de les retribucions que equiparen el seu salari amb la resta de professionals de la mateixa categoria.

Des de CCOO instem a la Conselleria que complisca els acords aconseguits i que retribuïsca de manera adequada a aquests i aquestes professionals.

Convé destacar que, en el mateix àmbit, la quantitat destinada a la massa salarial de 2019 del 0,25%, que també suposava equiparacions retributives en altres col•lectius i sí que s'està aplicant, però no la de 2018.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.