Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Els riscos laborals associats a la calor

  El nou número del butlletí informatiu sobre salut laboral i medi ambient destaca les actuacions sindicals per mitigar les conseqüències del canvi climàtic, tant en la salut de les persones com en les condicions de treball. La publicació també inclou informació sobre la síndrome d’esgotament professional o burnout.

  26/07/2019.
  Salut i Treball, 11.

  Salut i Treball, 11.

  La Secretaria d’Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient de CCOO PV edita el número 11 del butlletí informatiu ‘Salut i Treball’, una publicació digital bimensual, que pretén informar sobre l’actualitat relativa a la prevenció de riscos laborals, malalties professionals o el medi ambient.

  En aquesta edició, s’explica la campanya preventiva que està duent a terme CCOO per protegir els treballadors i les treballadores dels colps de calor, especialment en sectors que treballen a l’aire lliure, com construcció, indústria extractiva, manteniment de carreteres, jardineria, neteja viària, entre altres. Un assumpte molt relacionat amb el canvi climàtic i sobre com s’ha d’adaptar el treball a aquest fenomen, que té un impacte evident en el desenvolupament econòmic i social.

  En aquest número es destaca la síndrome d’esgotament professional o de la persona treballadora cremada, associada a l’estrés crònic, i que pot afectar el 10 % dels treballadors o treballadores. El butlletí inclou també novetats normatives en matèria d’assetjament en el treball.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.