Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

Que no te la juguen

  CCOO PV anima a revisar la correcta aplicació de la pujada de l'SMI mitjançant una campanya informativa i un espai web de consulta. La quantitat calculada per a 12 pagues (a jornada completa) ascendeix a 1.050€. Aquelles persones treballadores que cobren menys, o a les quals han canviat els conceptes de la nòmina han de revisar si el salari base més els complements causals (nocturnitat, toxicitat...) superen eixa quantitat: 900€ x 14 pagues /entre 12. El conveni pot preveure que el complement siga consolidable, i en aqueix cas s'hi sumaria.

  05/07/2019.
  Cartell campanya

  Cartell campanya

  CCOO posa en marxa una campanya per conéixer si s'està aplicant correctament l’augment de l’SMI, visibilitzar el problema, donar-li la màxima difusió i actuar.

  El sindicat pretén contactar amb el major nombre de treballadores i treballadors potencialment beneficiaris de l’augment de l’SMI. L'objectiu és donar la cobertura sindical necessària a les treballadores i als treballadors afectats per a garantir els seus drets i posar en relleu l'impacte de l’augment de l’SMI en la creació de llocs de treball.

  Pàgina web calculadora

  Una eina senzilla per comprovar si t'apliquen l’augment de l’SMI. Si tens dubtes del salari que se’t paga, les pots resoldre a través de quenotelajueguen.es.

  CCOO posa a disposició de les persones treballadores una aplicació web on, a través d'una calculadora senzilla, es poden introduir les dades salarials (salari brut, complements...) per fer el càlcul i comprovar si s’ha aplicat correctament l’augment de l’SMI.

  Formulari de consulta

  En cas de dubtes, es pot enviar les dades personals, d'empresa, quantitat que es cobra, tant de salari base com de complements i pagues extra, el conveni de referència (si el sap), perquè puguem comprovar que s'aplica correctament.

  Accés directe a través de l’enllaç següent www.pv.ccoo.es/smi.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.