Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

L’Administració es compromet a intervenir perquè l’empresa Limpiezas Raspeig pague els salaris

  L’empresa adjudicatària dels instituts d’ensenyament secundari del País Valencià torna a deure dos mesos a les seues treballadores.

  28/06/2019.
  Concentración trabajadoras de Limpiezas Raspeig.

  Concentración trabajadoras de Limpiezas Raspeig.

  Durant la concentració realitzada en el dia d'avui, a plaça Manises de València, s'ha dut a terme una reunió al Palau de la Generalitat, on el gabinet del president Ximo Puig i responsables de la Conselleria d'Hisenda han rebut els representants dels sindicats CCOO i UGT.

  Els sindicats han exposat la situació angoixant de les treballadores i dels treballadors de neteja de l'empresa Limpiezas Raspeig, adjudicatària dels instituts d'ensenyament secundari (IES) del País Valencià de Conselleria d'Educació.

  Des d'Hisenda s'han compromés a, una vegada comprovades les factures pendents a l'empresa, agilitar el seu pagament, perquè aquesta alhora pague el salari del mes de maig en la primera setmana de juliol. Així mateix, han emplaçat als sindicats a una pròxima reunió el dia 17 juliol per cercar alternatives de solució al pagament i a les liquidacions del mes de juny.

  CCOO i UGT tornen a insistir que cal que s'establisquen els mecanismes necessaris perquè aquesta empresa no torne a participar en aquest concurs i tampoc en cap altre concurs de l'Administració pública. Això també és extensiu a l'empresa Netalia, del mateix administrador, i reincident igualment en l'incompliment del pagament de salaris segons els convenis col·lectius d'aplicació.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.