Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

Sanitat sancionada per no executar les sentències sobre carrera professional del personal temporal

  • Els jutjats estan imposant multes coercitives.

Les nombroses sentències favorables, davant demandes interposades per CCOO per al reconeixement de la carrera professional al personal temporal de llarga durada, s'estan trobant des de fa un temps amb un obstacle inesperat.

21/06/2019.
Fachada de la Conselleria de Sanitat

Fachada de la Conselleria de Sanitat

Malgrat ser sentències fermes, la Conselleria de Sanitat deixa passar els successius terminis atorgats pel jutjat per al seu compliment i procedeix a executar-la abonant les quantitats que pel reconeixement d'aquest dret corresponen al personal demandant.

Els jutjats, transcorreguts els terminis assenyalats per al compliment de la resolució de la sentència ferma, estan imposant multes coercitives de fins a 1.000 euros per incompliment dels requeriments de l'òrgan judicial, multes que segons consta en l'acte, seran reiterades cada vint dies fins a la total execució de la resolució judicial.

Des de CCOO no entenem aquesta actitud de la Conselleria, que està provocant una important despesa de diners públics i apel·lem a la responsabilitat per atallar d'arrel aquesta situació, es procedisca de manera immediata a complir amb les execucions de les sentències i a abonar les quantitats degudes als treballadors i a les treballadores demandants.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.