Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

L’EPA Vicent Ventura celebra el final de curs i la seua transformació en centre públic

  • Festa amb el ball tradicional del grup L’Esvareta i el rock de Malditos Complejos.
  • Dijous 20 de juny, a les 18.00. Sala d’actes CCOO PV.

L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura, un projecte per l’educació al llarg de la vida desenvolupat durant més de 20 anys per CCOO PV, celebra el final de curs i la graduació de més de 40 alumnes de Graduat en Secundària. L’escola també vol celebrar la transformació en centre públic.

12/06/2019.
Festa de la Vicent Ventura.

Festa de la Vicent Ventura.

L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura celebra el final de curs amb un acte festiu en el qual participaran l’alumnat i tot el professorat que ha format part de la història d’aquest centre educatiu, amb una trajectòria de més de 20 anys.

Un projecte exemplar per a l’educació al llarg de la vida, desenvolupat per CCOO PV, i que, ara, després d’un llarg procés, el centre s’ha transformat en escola pública, fet que assegura la seua continuïtat.

L’acte d’enguany, que començarà a les 18.00 hores a la sala d’actes de CCOO PV, celebrarà el final de curs, amb la graduació de més de 40 alumnes de Graduat en Educació Secundària. Després del lliurament de certificats, intervindran el secretari general de CCOO PV, Arturo León, i una part de l’alumnat.

A les 19.30 hores, la festa continua a la plaça Nàpols i Sicília, amb una picadeta i taller de balls tradicionals a càrrec del Grup de Danses L’Esvaraeta. Després, a les 10.30 hores aproximadament, concert de Malditos Complejos Rock Band.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.