Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

Jornada formativa a Elx contra el frau en la realització de pràctiques

  • 23 de maig, 10.30 hores, Saló de Graus de la UMH d’Elx (Edifici Arenals).

CCOO PV presenta la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?' una iniciativa per a denunciar l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques (laborals i no laborals) en empreses o en administracions públiques.

10/05/2019.
Jornada formativa a Elx.

Jornada formativa a Elx.

El sindicat organitza una jornada formativa a Elx sobre el frau en la realització de pràctiques. Una acció emmarcada en la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?’ que pretén oferir informació per a denunciar els problemes de les persones joves, que són qui més pateixen aquestes irregularitats.

El material de sensibilització i formació elaborat pel sindicat concreta els requisits mínims de qualsevol persona becària: estar vinculada a un programa formatiu; tenir una tutorització personalitzada; que el desenvolupament de l’activitat de l’empresa no depenga de la seua estància; no substituir vacances, baixes o permisos, entre altres qüestions que es tractaran en la jornada.

Hi participaran el secretari de Joventut i Comunicació de CCOO Vinalopó-Vega Baixa, Pablo Serrano; la secretària de Política Social i Joventut de CCOO PV, Ana Belén Montero, i la secretària d’Ocupació i Formació de CCOO PV, Ana María García. La cloenda correrà a càrrec del secretari de Formació i Ocupació de CCOO Vinalopó-Vega Baixa, Antonio Ferrández.

La jornada tindrà lloc al Saló de Graus de la UMH d’Elx (edifici Arenals), el pròxim dia 23 de maig.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.