Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

CCOO guanya les eleccions sindicals en l’empresa Ferrovial a Xàbia

  La Federació de Construcció i Serveis, després de diversos processos electorals sense representació sindical, aconsegueix la majoria absoluta en l’empresa Ferrovial, en el sector de recollida de residus sòlids urbans i neteja viària de la localitat de Xàbia.

  08/05/2019.
  vista manifestación

  vista manifestación

  Les persones que treballen en aquest sector en el municipi alacantí han atorgat la confiança a CCOO conferint 3 representants de 5, i en són els 2 restants per al SEP. Aquest resultat mostra el reconeixement al sindicat que està a la disposició dels treballadors i de les treballadores a fi de continuar millorant les seues condicions de vida i treball.

  Des de la Federació agraeixen a les persones que han votat a CCOO per aqueixa confiança i mostren el seu ferm compromís de defensa i representació per als pròxims quatre anys.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.