Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

Entra en vigor la Renda Complementària d'Ingressos per Prestacions

  La nova prestació, que entra en vigor avui, està destinada a les persones que cobren Pensions no contributives d'invalidesa i jubilació (PNC), Prestació del Fons Nacional d'Assistència Social (FAS) i Prestació de la Renda Activa d'Inserció (RAI) per a víctimes de violència de gènere o domèstica.

  23/04/2019.
  CCOO PV informa sobre les noves prestacions.

  CCOO PV informa sobre les noves prestacions.

  Amb data 23 d'abril entra en vigor una de les prestacions de la Renda Valenciana d'Inclusió (RVI). Es tracta de la Renda Complementària d'Ingressos per Prestacions.

  Està destinada a les persones que cobren Pensions no contributives d'invalidesa i jubilació (PNC), Prestació del Fons Nacional d'Assistència Social (FAS) i Prestació de la Renda Activa d'Inserció (RAI) per a víctimes de violència de gènere o domèstica.

  Aquesta nova prestació de la RVI s'uneix a les ja vigents fa un any: Renda de Garantia d'Inclusió Social i Renda de Garantia d'Ingressos Mínims quedant pendent la Complementària d'Ingressos de Treball que entrarà en vigor l'any pròxim.

  La Secretaria de Política Social i Joventut de CCOO PV ha editat uns fullets informatius amb els requisits, les quanties, i les característiques de les diferents rendes:

  - Fullet de la nova prestació.

  - Fullet de totes les prestacions amb les quantia actualitzades per a 2019.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.