Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Majoria absoluta de CCOO en EULEN Neteja de l'Àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent

  Amb sis delegats i delegades, CCOO de Construcció i Serveis ha passat de tenir un 44 % de la representació a ostentar el 67%, després de la celebració de les eleccions sindicals. El sindicat es posa a la disposició de la plantilla per a treballar per la millora de les seues condicions laborals.

  10/04/2019.
  Grup Eulen

  Grup Eulen

  El treball dut a terme en eleccions sindicals per CCOO Construcció i Serveis ha donat els seus fruits en el grup EULEN, una empresa que desplega la seua activitat en l'àmbit de la neteja d'edificis, tenint adjudicat el servei de neteja de l'àrea de salut Xàtiva-Ontinyent (hospitals de Xàtiva i Ontinyent així com els centres de salut de les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Vall d'Albaida i alguns de la Ribera Alta (Villanueva de Castelló, La Pobla Llarga i Càrcer).

  En les presents eleccions sindicals, el comité d'empresa triat per als pròxims quatre anys serà majoria de CCOO, la qual cosa demostra el bon treball sindical dut a terme en aquest temps.

  A més, els treballadors i les treballadores de l'Àrea de Salut, han votat majoritàriament a CCOO de Construcció i Serveis per a la seua representació. Des del sindicat ens posem a la disposició dels treballadors i treballadores a partir de ja per a treballar per millorar les seues condicions laborals.

  Així mateix, agraïm als qui, amb els seus vots, han considerat que CCOO de Construcció i Serveis exercirà una bona representació dels seus drets i interessos.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.