Comisiones Obreras del País Valenciano | 17 de julio de 2019

CAMPANYA SMI

Concurs de fotografia ‘Vicent Ventura’

  • Dilluns 15 d’abril, de 10 a 24.00 hores.
  • Temàtica del concurs: Imatges que desmenteixen tòpics, imatges de llibertat.

CCOO PV, la Federació d’Ensenyament de CCOO PV i l’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura convoquen conjuntament el 1r premi de fotografia Vicent Ventura, en record del polític i periodista valencià. El concurs està dirigit a l’alumnat i a l’afiliació i serà en format marató.

15/04/2019.
Marató fotogràfica.

Marató fotogràfica.

La Confederació Sindical de CCOO PV, la Federació d’Ensenyament de CCOO PV i l’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura convoquen conjuntament el 1r premi de fotografia Vicent Ventura. Un concurs, dirigit a l’alumnat de l’escola Vicent Ventura i a l’afiliació de CCOO PV, que tindrà el format de marató fotogràfic.

Les fotografies han de ser inèdites i no han d’haver estat guardonades en altres concursos, ni presentades en altres premis pendents d’adjudicació. El veredicte es farà públic el dia del lliurament dels premis, que serà el dia 16 de maig de 2019 i es comunicarà amb antelació suficient, a les persones premiades.

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs.

Tema de la marató fotogràfica 2019: imatges que desmenteixen tòpics, imatges de llibertat.

Vivim en un món eminentment visual on determinades imatges funcionen com a pantalla i espill del que som nosaltres, del que són els i les altres.

Et convidem a crear imatges que qüestionen el discurs dominant. Els grans mitjans de comunicació de masses mostren una identitat individual i col·lectiva totalment estereotipada.

Utilitza la fotografia per reequilibrar eixa imatge que acaba configurant una identitat basada en l’egoisme, l’individualisme, la violència, el meninfotisme, la docilitat, l’opressió,...

Qui som? Utilitza les teues fotografies per mostrar i crear una altra identitat individual i col·lectiva. Fes fotografies que mostren front als tòpics, formes de llibertat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.