Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

Que aquestes festes desfilen les filaes i no els teus drets laborals

  Joves de CCOO Comarques Centrals realitza una campanya contra la precarietat en festes de moros i cristians d’Alcoi.

  04/04/2019.
  .

  .

  Quan comença el mes d’abril a Alcoi el primer que totes i tots pensem és que ja queda poc a per les Festes de Moros i Cristians, festa per excel·lència de la nostra ciutat i on moltes persones posen la seua il·lusió.

  Les nostres Festes, que són un espectacle que atrau moltes persones a veure-les, també atrau amb elles la precarietat per a una gran quantitat de joves que pateixen situacions laborals intolerables: hores nocturnes i extres pagades com si foren normals, fins i tot en molts casos ni es paguen, horaris que s’allarguen de forma infinita, contractació fraudulenta... Exigim un treball digne per a la joventut. treballadora!

  No podem tolerar que aquestes situacions es donen. La precarietat que viu la joventut treballadora s’agreuja de forma exponencial amb l’arribada d’esdeveniments que atrauen tanta gent, especialment en el sector de l’hostaleria, un sector precaritzat per excel·lència.

  Les nostres Festes han de poder ser gaudides per tota la gent, no sols per aquells que per la seua situació no treballen en elles. La joventut treballadora té dret a poder conciliar la seua feina amb la seua vida personal, i això implica poder gaudir també de les Festes.

  Des de Joves de CCOO Comarques Centrals denunciem la situació que viu la joventut i l’animem a posar-se en contacte amb el sindicat davant d'aquetes situacions. L’única forma de fer-li front a la precarietat és organitzant-se, per això, uneix-te a @jovesccoopv, el bàndol guanyador!

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.