Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Pau i Solidaritat PV organitza 'Enredra’t amb el desenvolupament'

  • Dimecres 3 d'abril, de 9.30 hores a 13.30 hores.
  • Sala d’actes del Col·legi Major Rector Peset.

L’objectiu d’aquesta jornada és compartir un espai de trobada, diàleg i reflexió en torn a la promoció, des de la ciutadania activa, crítica, coneixedora i solidària, dels drets humans, la justícia social i la pau.

28/03/2019.
Programa jornades

Programa jornades

Aquest esdeveniment organitzat per la Fundació Pau i Solidaritat PV està cofinançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, és gratuït i obert al públic (aforament limitat).

La jornada tindrà les intervencions de:

Elena Simón. Llicenciada en filologia moderna, docent, formadora feminista, analista de gènere i escriptora. Ponència: Qüestions de gènere en la societat global, propostes transformadores.

Arcadi Oliveres. Economista, docent i expresident de l’organització Justícia i Pau. Ponència: Comprendre el món per transformar-lo.

Qualsevol persona interessada a assistir pot inscriure-s’hi en l’enllaç següent: INSCRIPCIÓ

Enredra't

Els projectes i accions educatives de Pau i solidaritat PV tracten temes relacionats amb la situació mediambiental, el gènere, les pautes de consum, la defensa dels drets humans… a partir de l'anàlisi de la realitat mundial i local, la reflexió sobre el nostre paper i les possibilitats de ser ciutadania activa, responsable i solidària amb el desenvolupament sostenible i la promoció dels drets humans.

Aquest projecte s'emmarca dins de les accions d'educació per al desenvolupament que des de la Fundació duem a terme tant en educació formal com no formal, i que tenen com a objectiu promoure la reflexió crítica en el nostre entorn social per a aconseguir una societat civil que qüestione i actue enfront del model de globalització, consum, producció… imperant, en favor del Desenvolupament Humà Sostenible i els Drets Humans, amb la intenció de contribuir a la construcció d'una societat compromesa, corresponsable, participativa i transformadora.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.