Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

L’augment del SMI i de les retribucions en el sector públic poden beneficiar els treballadors i les treballadores dels programes d'ocupació

  Les persones aturades que s'han incorporat a treballar a través dels diferents programes de foment d'ocupació del Labora-Servef podran veure's beneficiades per les noves normatives d’augment de retribucions i d’SMI. A petició de CCOO PV, la direcció del servei públic d'ocupació traslladarà a totes les entitats l'obligació d'actualitzar les retribucions on es requerisca.

  17/01/2019.
  Servef

  Servef

  Durant l’any 2018 s'han incorporat a treballar milers de persones aturades, especialment en les administracions locals, ajuntaments i diputacions, a través de diferents programes de foment d'ocupació impulsats pel Labora-Servef. A través d'aquests programes s'ha contractat joves, majors de 30 anys, persones en atur de llarga durada i persones en programes de formació (tallers d'ocupació, T’Avalem i Et Formen).

  Davant les recents normatives publicades pel desembre passat (RD 1462/2018 sobre increment del salari mínim interprofessional i RDL 24/2018 en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic), CCOO PV ha engegat una campanya informativa, dirigida a tots els ajuntaments i diputacions, perquè realitzen una revisió de les condicions laborals, en aquest moment dels augments salarials de totes les persones que s'han incorporat a través d'aquests programes. Així mateix, CCOO PV s'ha dirigit al director general de Labora-Servef per sol·licitar que s’envie un comunicat en aqueix sentit a aquests.

  CCOO PV valora la resposta positiva del Servei Valencià d'Ocupació, ja que en breu emetrà una circular informativa comunicant a totes les entitats que és imprescindible que es complisca la norma on es requerisca de l'actualització del SMI.

  Al marge, CCOO PV continuarà vetllant pels drets dels treballadors i de les treballadores, amb l'objectiu que es garantisquen unes condicions decents que s'ajusten a la normativa establida. Un treball decent és la pedra angular en la vida de totes les persones, i és imprescindible aconseguir-lo si volem que puguen cobrir les seues necessitats bàsiques i un desenvolupament de totes les seues capacitats dins de la societat.

   

   

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.