Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de septiembre de 2019

CAMPANYA SMI

Calendari laboral 2019

  El calendari laboral previst per a l’any vivent preveu un total de catorze dies festius, de caràcter no recuperable, dels quals dos seran festa de caràcter local a establir pels ajuntaments.

  19/12/2018.
  Calendari laboral CCOO PV

  Calendari laboral CCOO PV

  S'estableixen com a dies inhàbils, a efecte laborable retribuït i no recuperable l'1 de gener, Cap d’Any; 19 de març, Sant Josep; 19 d'abril, Divendres Sant; 22 d'abril, Dilluns de Pasqua; 1 de maig, Festa del Treball; 24 de juny, Sant Joan; 15 d'agost, Assumpció de la Mare de Déu; 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya; 1 de novembre, Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució espanyola; 25 de desembre, Nadal.

  Per a la determinació de les festes laborals de l'any 2019, el Consell Tripartit de Relacions Laborals, en el qual participa CCOO PV, ha pres com a criteri bàsic el respecte a les festes que major tradició tenen en el conjunt de la nostra Comunitat, per afavorir, així mateix, que el gaudiment d'aquestes festes no represente un perjudici per a l'activitat econòmica de la Comunitat Valenciana sinó que, al contrari, beneficie la competitivitat del conjunt de les empreses valencianes i repercutisca de manera positiva en l'ocupació.

  Documentación asociada
  Documentación asociada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.