Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

CCOO Comarques Centrals convoca assemblees de joventut per informar a la seua afiliació més jove

  Els propers 28 i 29 de novembre tindran lloc dues reunions a Xàtiva i Alcoi, respectivament, per informar de les seues propostes davant l’actual situació de precarietat que pateix la joventut, així com explicar les activitats que es fan des del col·lectiu de Joves de CCOO PV.

  26/11/2018.
  .

  .

  Des de la secretaria de joventut i Joves de CCOO Comarques Centrals s’ha decidit realitzar una convocatòria massiva a tota l’afiliació jove del sindicat al territori per donar a conèixer que s’està fent i què és el grup de Joves de Comarques Centrals, així com proposar noves accions encaminades a aquest sector laboral.

  La situació actual de la joventut treballadora es tràgica. Més del 90% dels contractes que es fan als i les joves son temporals, una situació que impedeix a la joventut emancipar-se o pensar en el seu futur. Es impensable que una persona jove es planteja anar-se’n de casa dels seus pares o formar una família quan te un treball temporal pel que cobra el Salari Mínim Interprofessional, en el millor dels casos.

  El sindicat s’ha pres com a qüestió fonamental la seua incidència entre la joventut treballadora, així com incorporar al major nombre de joves a la seues candidatures en les empreses, participació en la vida del sindicat, incorporació a direccions... És per això que aquestes assemblees tenen també aquest paper, sumar a la major quantitat de joves, afiliats i no afiliats, al grup de Joves de CCOO Comarques Centrals.

  Els grups de Joves de CCOO PV es dediquen a realitzar campanyes enfocades a denunciar la situació de la joventut treballadora, realitzar xerrades en instituts, rebre formació sindical, realitzar actes informatius... Una gran quantitat d’activitat per donar a conèixer les propostes de les Comissions Obreres en l’actual situació.

  Les assemblees seran el dimecres 28 de novembre a les 17:30 en la seu de CCOO a Xàtiva (C/ Corretgeria) i a la mateixa el 29 de novembre en la seu de CCOO d’Alcoi (C/ St. Isidre).

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.