Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

‘En clau sindical: Una mirada jove’

  • Dissabte 1 de desembre, Residència juvenil 'La Florida' a Alacant (Av. Oriola, 59, 03007 Alacant).

L'Institut Valencià de Joventut ha organitzat la jornada ‘En clau sindical: una mirada jove’, en el marc de la campanya ‘En unió, mola més’, que està desenvolupant Joves de CCOO PV.

21/11/2018.
Cartell jornada

Cartell jornada

Amb aquesta iniciativa es pretén donar a conéixer el sindicalisme i els sindicats a la joventut valenciana, així com reivindicar la importància de l'associacionisme i la seua participació social.

La proposta de treball de la jornada abordarà l'actual mercat laboral, i les condicions precàries amb les quals es troba la joventut treballadora

En la jornada es donarà la paraula a la joventut, en un espai d’intercanvi, en el qual totes les persones assistents contribuiran a la reflexió i al debat, des d'una òptica dinàmica i interactiva.

Joves CCOO PV aposta per fomentar la participació i reflexió entre la gent jove, reforçar internament el col·lectiu i el seu vincle amb l'associacionisme i la societat valenciana, on la joventut prenga la veu i siguen protagonistes del seu futur.

La jornada ‘En clau sindical: Una mirada jove‘ possibilitarà a les persones assistents conéixer experiències i realitats juvenils diverses al nostre territori, així com elaborar i debatre propostes respecte al paper que han de fer els sindicats en aquest marc juvenil.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.