Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Cursos gratuïts de formació professional per a l’ocupació

  La Fundació Forem PV llança una oferta de formació especialitzada en la millora i l’actualització de noves competències professionals per a l’ocupació. Els cursos estan adreçats prioritàriament a treballadors i treballadores en actiu i persones autònomes, però també poden participar un 30 % de persones en situació d’atur.

  17/01/2019.
  Oferta de cursos

  Oferta de cursos

  Els cursos finançats pel Servef i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social (Servei Públic d’Ocupació Estatal) finalitzaran abans del 30 de juliol de 2019.

  Forem PV ha estat l’entitat millor valorada en la sol·licitud de plans de formació, per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i es desenvolupa dins dels estàndards de qualitat de la certificació d’AENOR, ISO 9001:2008.

  Accés a l'oferta sectorial, intersectorial i per a persones autònomes de la web de FOREM PV al següent enllaç https://goo.gl/6rN4j5

  Formació sectorial

  Agrari

  Atenció a persones dependents

  Ceràmica

  Construcció

  Indústries agroalimentàries

  Indústries del metall

  Indústries químiques i plàstic

  Indústries del moble, calçat i tèxtil

  Transport per carretera

  Turisme i hostaleria

   Formació intesectorial

  També es desenvoluparan accions transversals per a tots els sectors productius (Pla intersectorial). Les persones treballadores de les administracions públiques únicament podran participar en el Pla intersectorial i en un percentatge limitat al 10 % del total de persones participants.

  Els plans inclouen accions formatives de Certificat de professionalitat: formació tècnica en professions que potencien en ocupació i qualificació dels treballadors i de les treballadores

  Formació per a persones autònomes

  Accions formatives adreçades a dotar de major coneixement i qualificació els treballadors i les treballadores autònoms. Per participar és obligatori estar donat d'alta en el RÈGIM GENERAL D’AUTÒNOMS i en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana. Els treballadors i les treballadores aturades inscrites com a demandants d'ocupació en el SERVEF tenen la seua participació limitada en un 30 %.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.