Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

CCOO PV celebra l’aprovació de la Llei LGTBI del País Valencià

  La secretària de la Dona i Polítiques LGTBI, Cloti Iborra, amb una representació del Grup d’Acció LGTBI de CCOO PV, han assistit al Ple de les Corts Valencianes, on s’ha produït l’aprovació per part de tots els grups parlamentaris, excepte el PP, de la Llei d'igualtat de persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals del País Valencià.

  21/11/2018.
  Delegació CCOO PV a l'acte d'aprovació de la Llei LGTBI del País Valencià

  Delegació CCOO PV a l'acte d'aprovació de la Llei LGTBI del País Valencià

  La dirigent sindical ha manifestat l’alegria de CCOO PV per “l'aprovació d'aquesta importantíssima Llei que comportarà un avanç en els drets i en la consecució de la igualtat efectiva i real de les persones LGTBI al País Valencià”. Des del Grup d’Acció LGTBI de Comissions Obreres del País Valencià s’ha reclamat l’aprovació de la Llei d'igualtat LGTBI en l’àmbit estatal, que s'està tramitant en el Parlament espanyol.

  La Llei LGTBI del País Valenciàés el fruit del treball intens durant mesos des de l'Administració autonòmica, conjuntament amb diferents associacions LGTBI del País Valencià, sindicats, etc. per arribar a un text consensuat.

  En aquesta primera fase CCOO PV ha tingut una participació molt activa, mitjançant la realització de propostes de millora al Projecte de llei presentat originalment per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, moltes de les quals han estat incorporades en el text que definitivament s'ha aprovat.

  L'objectiu d'aquesta Llei és combatre la LGTBIfòbia que encara pateixen les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals. El títol II preveu una sèrie de polítiques públiques per a garantir els seus drets i la igualtat efectiva i real amb mesures en l'àmbit social, de la salut, de l'educació o laborals, entre moltes altres.

  Cal destacar el títol III, que està destinat a donar el suport, visibilitat i atenció integral de les persones amb variacions intersexuals. Finalment, la previsió d'un règim sancionador que actue quan es vegen vulnerats els drets de les persones LGTBI, la qual cosa farà més efectiu el compliment dels objectius de la Llei.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.