Comisiones Obreras del País Valenciano | 17 de julio de 2019

CAMPANYA SMI

Cursos intensius presencials de valencià dels nivells B1, C1 i C2

  L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO organitza cursos de B1 (elemental), C1 (mitjà) i C2 (superior) de valencià, modalitat presencial, dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves oficials de la CIEACOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià) de gener 2019.

  06/11/2018.
  Logo OPUV CCOO PV

  Logo OPUV CCOO PV

  Els certificats expedits per la CIEACOVA són equivalents als de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) segons l’Ordre 7/2017, de 2 de març de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

  El període d’inscripció als exàmens de gener 2019 de la CIEACOVA estarà comprés entre els dies 15 de novembre i 5 de desembre, cada universitat convocant té el seu propi calendari i normes d’inscripció. Més informació: http://cieacova.com/convocatories-dexamens/

  Els nostres cursos pretenen repassar de manera intensiva els continguts d’expressió oral, d’expressió escrita i de gramàtica, ortografia i lèxic necessaris segons les exigències del nivell. La metodologia utilitzada és teoricopràctica i està adaptada al models de prova oficials. Per al bon aprofitament del curs cal haver assolit el nivell previ al qual us apunteu.

  Horaris cursos PRESENCIALS a la ciutat de València

  B1 dimarts i dijous de 12 h a 15 h (3 hores/dia - total curs 5 setmanes-30 hores. Del 11 de desembre al 24 de gener).

  C1 dimarts i dijous de 16.30 h a 19.30 h (3 hores/dia - total curs 5 setmanes-30 hores. Del 11 de desembre al 24 de gener

  C2 dilluns i dimecres de 16 h a 19 h (3 hores/dia - total curs 5 setmanes-30 hores. Del 10 de desembre al 23 de gener).

   

  Tancat periode de preinscripció.

  Termini de MATRÍCULA:

  Del 21 de novembre al 4 de desembre.

  PREU matrícula (únic pagament pel curs complet):

  - Afiliació (4 mesos antiguitat) 50 euros tot el curs complet + 12 preu del quadern de text.

  - No afiliació 100 euros tot el curs complet + 12 preu del quadern de text.

  - Nova afiliació 50 € tot el curs complet + pagament d’un trimestre d’afiliació* + 12 preu del quadern de text. (En aquesta modalitat s’haurà d’enviar també el justificant de pagament del trimestre abans del dia 4 de desembre a opuv@pv.ccoo.es).

  *Preu afiliació consulteu en l’enllaç: https://goo.gl/uYSqFs

  Instruccions:

  Si se t'admet al curs, el dia 21 de novembre rebràs un correu amb les indicacions per fer efectiva la teua matrícula (via transferència). Compte! sols disposaràs de 3 dies per fer el pagament i enviar el justificant de pagament a opuv@pv.ccoo.es

  Revisa la safata d’spam.

  - Si en aqueix termini de 3 dies les persones seleccionades no fan efectiva la matrícula o no envien el justificant de pagament, es passarà a les persones següents que han quedat en llista d’espera. Per tant, el 26 de novembre, s’enviaria un correu electrònic de matrícula a aquestes noves persones seleccionades.

  - El procés de selecció i matriculació finalitza el 4 de desembre.

  És imprescindible que hi haja un mínim de 15 alumnes perquè es faça el grup. S’admetrà un màxim de 25 alumnes per grup. A partir del dia 5 de desembre s’enviarà un correu confirmant el començament dels cursos a les persones admeses.Les inscripcions i matriculacions que no seguisquen el procediment, o incomplisquen algun dels requisits, seran anul·lades. Recordeu de matricular-vos a les proves de la CIEACOVA.

  Per a més informació, contacteu amb l'Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià al telèfon 963 882 100 ext. 72413 o mitjançant un missatge al mail opuv@pv.ccoo.es

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.