Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV busca professorat per als cursos

  El sindicat necessita professorat qualificat per als cursos de valencià dels nivells B1, C1 i C2, que ofereix tots els anys; dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves oficials de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA) o de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI).

  31/10/2018.
  Classe dels cursos

  Classe dels cursos

  Els cursos solen tenir una durada de 45 hores, impartides en 2 sessions setmanals d’hora i mitjà cada sessió; o de 30 hores (els intensius), impartides en 2 sessions setmanals de 3 hores cada sessió. La relació de la CS CCOO PV amb el professorat serà contractual (per les hores corresponents al curs que impartisca) o mitjançant relació professional.

  Els requisits que ha de complir el professorat són els següents:

  Grau en filologia catalana.I màster de formació del professorat o CAP.

  Les persones interessades han d’enviar el currículum a opuv@pv.ccoo.es

  Amb tots els currículums rebuts farem una selecció i contactarem amb les persones seleccionades per fer una xicoteta entrevista.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.