Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

Escola de Joves Sindicalistes ‘Isidro Llopis’: espai d’intercanvi per a superar la precarietat laboral

  La Secretaria de Política Social i Joventut de CCOO PV organitza la XVII Escola de Joves Sindicalistes ‘Mirant al futur: desafiaments i oportunitats per a la joventut’. Un espai de participació per a joves sindicalistes, obert a l’afiliació, que analitzarà les diferents realitats que ha de fer front la joventut en el mercat laboral valencià.

  26/10/2018.
  Escola Joves Sindicalistes 'Isidro Llopis'.

  Escola Joves Sindicalistes 'Isidro Llopis'.

  La XVII Escola de Joves Sindicalistes ‘Isidro Llopis’ es realitzarà els dies 10 i 11 de novembre al Centre d’Ecoturisme El Teularet (Ènguera, València). El lema d’enguany és ‘Mirant al futur: desafiaments i oportunitats per a la joventut’.

  L’Escola pretén crear un espai de participació i d’intercanvi entre joves sindicalistes, o amb proximitat col·laborativa amb CCOO PV, per tal de facilitar el desenvolupament de les capacitats personals en el marc del compromís social.

  Enguany, l’Escola centrarà el treball a analitzar les diferents realitats que ha de fer front la joventut en el mercat laboral al País València. Per tant, es donaran a conéixer totes aquelles experiències i situacions de precarietat que pateix la joventut del nostre territori. A més, l’Escola reflexionarà sobre l’acció sindical, sobre les mesures que porta a terme el sindicat en la defensa i millora dels drets dels treballadors i de les treballadores, especialment dels més joves.

  “Pretenem que l’Escola siga un punt de trobada per posar en comú les eines amb què poder afrontar aquestes realitats”, explica la secretària de Política Social i Joventut de CCOO PV, Ana Belén Montero. També hi comptarem amb la presència del secretari de Joventut i Noves Realitats del Treball de CCOO estatal, Carlos Gutiérrez i amb el secretari general de CCOO PV, Arturo León.

  Inscripció

  Les persones afiliades, fins als 35 anys, interessades a participar-hi, poden inscriure’s en el correu electrònic: joventut@pv.ccoo.es

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.