Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Aprovat el calendari laboral de 2019

  El Ple del Consell ha aprovat el Decret que determina el calendari laboral d'aplicació en l'àmbit autonòmic per a l'any 2019. Un calendari aprovat en el Consell Tripartit de Relacions Laborals, en el qual participa CCOO PV, i que preveu un total de catorze dies festius, de caràcter no recuperable, dels quals dos seran festa de caràcter local a establir pels ajuntaments.

  30/07/2018.
  Calendari laboral 2019

  Calendari laboral 2019

  S'estableixen com a dies inhàbils, a efectes laborables retribuïts i no recuperables l'1 de gener, Cap d’Any; 19 de març, Sant Josep; 19 d'abril, Divendres Sant; 22 d'abril, Dilluns de Pasqua; 1 de maig, Festa del Treball; 24 de juny, Sant Joan; 15 d'agost, Assumpció de la Mare de Déu; 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya; 1 de novembre, Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució espanyola; 25 de desembre, Nativitat.

  Per a la determinació de les festes laborals de l'any 2019, el Consell ha pres com a criteri bàsic el respecte a les festes que major tradició tenen en el conjunt de la nostra Comunitat, per afavorir, així mateix, que el gaudiment d'aquestes festes no represente un perjudici per a l'activitat econòmica de la Comunitat Valenciana sinó que, al contrari, beneficie la competitivitat del conjunt de les empreses valencianes i repercutisca de manera positiva en l'ocupació.

  El Decret disposa de l'aprovació del Ple del Consell Tripartit per al Desenvolupament de les Relacions Laborals i Negociació Col·lectiva de la Comunitat Valenciana.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.