Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

Aprovat el calendari laboral de 2019

  El Ple del Consell ha aprovat el Decret que determina el calendari laboral d'aplicació en l'àmbit autonòmic per a l'any 2019. Un calendari aprovat en el Consell Tripartit de Relacions Laborals, en el qual participa CCOO PV, i que preveu un total de catorze dies festius, de caràcter no recuperable, dels quals dos seran festa de caràcter local a establir pels ajuntaments.

  30/07/2018.
  Calendari laboral 2019

  Calendari laboral 2019

  S'estableixen com a dies inhàbils, a efectes laborables retribuïts i no recuperables l'1 de gener, Cap d’Any; 19 de març, Sant Josep; 19 d'abril, Divendres Sant; 22 d'abril, Dilluns de Pasqua; 1 de maig, Festa del Treball; 24 de juny, Sant Joan; 15 d'agost, Assumpció de la Mare de Déu; 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya; 1 de novembre, Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució espanyola; 25 de desembre, Nativitat.

  Per a la determinació de les festes laborals de l'any 2019, el Consell ha pres com a criteri bàsic el respecte a les festes que major tradició tenen en el conjunt de la nostra Comunitat, per afavorir, així mateix, que el gaudiment d'aquestes festes no represente un perjudici per a l'activitat econòmica de la Comunitat Valenciana sinó que, al contrari, beneficie la competitivitat del conjunt de les empreses valencianes i repercutisca de manera positiva en l'ocupació.

  El Decret disposa de l'aprovació del Ple del Consell Tripartit per al Desenvolupament de les Relacions Laborals i Negociació Col·lectiva de la Comunitat Valenciana.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.