Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

CCOO PV participa a la manifestació del 29 d’abril ‘Per un finançament just’

  • Dissabte 29, a les 18 h, plaça de Sant Agustí (València).

El sindicat dóna suport a la mobilització convocada per Acció Cultural del País Valencià amb motiu de la celebració de la Diada del 25 d’Abril. La manifestació vol mostrar la indignació de la societat valenciana davant la discriminació a què el Govern espanyol la sotmet amb els Pressupostos generals de l’Estat.

20/04/2017.
Manifestació a València, el 29 d'abril.

Manifestació a València, el 29 d'abril.

 

CCOO PV participarà en la convocatòria d’ACPV a manifestar-se el proper dissabte 29 d’abril, perquè volem les nostres televisions i perquè exigim un finançament just. Ja hi ha prou d’espoli fiscal, de patir una desviació dels nostres recursos que ens impedeix garantir uns serveis socials i unes infraestructures de qualitat, i construir un País Valencià modern, just, igualitari, que aposte per la llengua, per la cultura i per un model econòmic amb ocupació estable i de qualitat.

A més, l’entitat ha organitzat una Festa de les nostres televisions, el dissabte 29 d’abril al matí, al Jardí de Vivers de València, en la qual participaran Dani Miquel, el Club Súper 3, i diferents personatges i cantants d’IB3 i de la ràdio i televisió valencianes. Hi hauran també tallers de ràdio, cinema, màgia, pilota valenciana i muixeranga.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) commemora el proper dissabte 29 d’abril la Diada del 25 d’Abril, que recorda la Batalla d’Almansa i també la voluntat dels valencians de recuperar el nostre autogovern.

Venda d'entrades: http://acpv.cat/29abril17/

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.