Projecció i col·loqui al voltant de “Corrupción: el organismo nocivo”

  El pròxim divendres 22 de març, a les 11 del matí, a la seu de CCOO PV i amb la col·laboració d’ACICOM, el sindicat ha programat la projecció del documental “Corrupción: el organismo nocivo”, dirigit amb pols insubornable per Albert Sanfeliu.

  15/03/2019.
  Projecció i col·loqui 'Corrupción: el organismo nocivo'

  Projecció i col·loqui 'Corrupción: el organismo nocivo'

  Aquest voluntariós documental ha estat produït a contracorrent i en règim de micromecenatge per Pandora Box TV i dona complit compte dels testimonis d’algunes de les víctimes col·laterals més sagnants de l’anomenada corrupció de proximitat (l’exregidora de Ciutat Vella, Itziar González a propòsit del cas Millet, els denunciants del cas Pretoria Maite Carol i Albert Gadea o els no gens menys irreductibles Fernando Urruticoechea, Jaume Llansó i Carlos Martínez).

  La cinta també conté les opinions demolidores del més il·lustres analistes “malgrat el seu gust” de pràctiques tan nauseabundes (els catedràtics Victoria Camps, Joan Queralt i Manuel Villoria, l’exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo o Enric Pons en representació dels observatoris ciutadans municipals).

  Amb la imminent proximitat de la campanya electoral per a les eleccions autonòmiques del 28 d’abril, la Confederació Sindical hem valorat l’oportunitat de reflexionar sobre aquesta tema que considerem cabdal per a la correcta salut democràtica del poble valencià i molt important a tenir en compte a l’hora de mobilitzar la participació en aquestes eleccions i com a criteri d’elecció de les opcions polítiques que s’hi puguen votar.

  En el col·loqui posterior participarà Teresa Soler, codirectora i guionista de la pel·lícula, i Juan Antoni Llinares, director de l’Agència de Prevenciò i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana.

  Amb les seues opinions coneixerem també el recorregut i la transcendència que esta tenint la projecció del documental en diversos llocs de l’Estat espanyol.

  Consulta participativa

  CCOO PV volem aprofitar també aquesta projecció per destacar que amb el títol “Un País Valencià més just per als treballadors i les treballadores” hem iniciat una consulta participativa amb l’afiliació i les estructures territorials i federals, per tal de construir les propostes que portarem als partits polítics que concorren a aquesta fita electoral.

  Convençudes i convençuts que la vertadera participació democràtica és garant de l’honestedat de les institucions i de la vàlua de les propostes polítiques, la Secretaria de Cultura del sindicat anima a participar en la projecció i també en la consulta.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.