CCOO augmenta la seua majoria sindical en Cárnicas Serrano

  • Suma 2 nous representants als 7 previs i arriba als 100 en el sector carni valencià.

El sindicat ha augmentat substancialment la seua representació en Cárnicas Serrano, i ha passat de 7 a 9 representants, seguit pel següent sindicat que es queda amb 4.

13/03/2019.
Parte de la ejecutiva de CCOO de Industria PV en las EESS en Cárnicas Serranos

Parte de la ejecutiva de CCOO de Industria PV en las EESS en Cárnicas Serranos

La candidatura de Comissions Obreres ha aconseguit augmentar en dos delegats la seua representació, gràcies als 40 vots obtinguts en el col·legi de personal tècnics i administratiu, molt per davant de la següent organització, que ha obtingut 13 vots, i ha aconseguit el tercer representant per restes.

En el col·legi d'especialistes els 125 vots significaran set representants per a CCOO, ja que l'altre sindicat amb els seus 40 vots rebuts aconsegueix 3 representants.

Amb aquests resultats la Secció Sindical de CCOO en Cárnicas Serrano no solament àmplia la seua anterior majoria sindical, situada en 7 representants sinó que l'eleva a 9, contribueix que CCOO Indústria PV abaste 100 representants en el sector carni valencià, i dobla tècnicament a la següent organització sindical.

Cárnicas Serrano és una empresa familiar que va nàixer fa més de 55 anys a València i des de llavors, ha experimentat un creixement continuat, tant en facturació com en volum de producció, sense perdre mai de vista el seu origen. Van transformar un humil obrador en una companyia capdavantera que és avui tot un referent en el sector, amb més de 300 persones a la seua fàbrica de Paterna. La seua ferma aposta per la innovació i la diversificació de mercats, ha fet possible que la marca Serrano es trobe en l'actualitat present en les principals cadenes de distribució nacionals i internacionals.

Una representació important de CCOO d'Indústria PV, encapçalada pel secretari general de la Federació ha estat present en el recompte, conscient que el resultat reflectirà l'excel·lent treball realitzat per la seua Secció Sindical. En aqueix sentit només conéixer els resultats ha expressat la seua felicitació a les portaveus de la Secció Sindical i ha fet extensiva la seua felicitació i agraïment a la totalitat de la plantilla per la confiança dipositada.

CCOO d'Indústria PV, fa una crida a enfortir més encara la seua força sindical en l'empresa a través de l'afiliació per afermar una posició sindical que sens dubte li farà aconseguir grans assoliments amb la Secció Sindical.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.