Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI

CCOO celebra un acte per a recordar Antonia Segura

  • Dimarts dia 22, seu de CCOO a Alacant (av. Salamanca, 33)

CCOO celebra a Alacant un acte en record d'Antonia Segura, sindicalista, coneguda per la seua tenacitat, la seua valentia, el seu compromís i un gran exemple de lluita. Va ser secretària general de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de l'Alacantí-les Marines i de la Secció Sindical de CCOO en l'Hospital d'Alacant.

09/01/2019.
Antonia Segura

Antonia Segura

Antonia Segura va ser secretària general de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO a l' Alacantí-les Marines i de la Secció Sindicalde CCOO en l'Hospital d'Alacant, a més de membre de diversos òrgans del sindicat. A través de la seua tasca no sols va demostrar ser una competent representant dels treballadors i de les treballadores o una activa militant d'esquerres, també ha sigut una amiga entranyable i una persona única que es feia voler.

En l'acte que se celebrarà en la seu de CCOO a Alacant, recordarem el seu esperit de lluita que ha transcendit en molts de nosaltres. Volem agrair el seu pas per les nostres vides, impregnant-nos amb els seus valors de treball i defensa dels drets dels treballadors i de les treballadores i les seues reivindicacions per la justícia social.

Us convidem a participar en l'acte de record a Antonia, on honrarem la seua memòria i les seues idees per un món millor, que són una llavor que ha de mantenir-se en els nostres cors.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.