Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI

Insuficiència de recursos en l’Escola Oficial d'Idiomes l’Alacantí

  La Federació d'Ensenyament de CCOO PV va participar ahir en la concentració de protesta per falta de recursos que pateix la nova Escola Oficial d'Idiomes. El sindicato denuncia que en tot aquest temps no han pogut funcionar com a escola autònoma i continuen depenent de l’EOI d'Alacant en qüestions diàries.

  21/12/2018.
  Concentració EOI Alacantí

  Concentració EOI Alacantí

  L’EOI l'Alacantí, constituïda com a tal per al curs 2.018 - 2.019, va començar el curs amb moltes deficiències, algunes d'elles resoltes hui dia, com l'arribada de l'administrativa i el començament de les obres en l'antiga casa del conserge per a albergar els despatxos, departaments, consergeria, etc. CCOO espera que abans del començament de les classes al gener estiguen finalitzades pel bon funcionament del centre.

  No obstant això, segueixen sense conserge i encara no se sap quan ho tindran, perquè en l'última convocatòria es va quedar sense cobrir aquesta plaça i no hi ha data per a la possible adjudicació. Mentrestant ha de ser l'equip directiu el que s'encarregue de les seues funcions.

  El professorat segueix amb la impossibilitat de deixar a les aules els ordinadors, per la qual cosa es veu obligat a recollir i retornar el material tots els dies. D'altra banda, els i les docents tampoc disposen ara com ara d'espai físic per a allotjar els departaments, la biblioteca o la secretaria. Tot això es tradueix en una major càrrega de treball per al professorat, en un empitjorament de les condicions laborals i per extensió en una pitjor qualitat educativa per la falta de mitjans.

  La FE CCOO PV denuncia que en tot aquest temps no han pogut funcionar com a escola autònoma i continuen depenent de l’EOI d'Alacant en qüestions diàries, com a gestions administratives, petició de material o fotocòpies, afegint el problema de no tindre nomenat tot el professorat del centre.

  D'altra banda, les deficiències audiovisuals de les aules poden tindre uns efectes devastadors si es decideix que els exàmens de certificació es facen en aquestes condicions.

  CCOO lamenta que la creació d'una nova Escola Oficial d'Idiomes s'estiga veient entelada per falta de previsió i recursos adequats.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.