Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI

CCOO celebra la fi de la discriminació a les treballadores per embaràs o lactància

  El sindicat ha aconseguit, amb la seua denúncia i pressió constant d'aquesta situació injusta, que les treballadores dependents de la Conselleria de Sanitat deixen de patir minvament retributiu quan se'ls adapte el lloc de treball en les situacions d'embaràs i de lactància.

  20/12/2018.
  Sanitat

  Sanitat

  A més, amb l'acord aconseguit en la Mesa Sectorial, s'equiparen els complements específics B i C als de facultatius/ives especialistes de les unitats de salut sexual i reproductiva. També els enginyers/es A1 tindran la seua equiparació amb el personal informàtic del mateix grup retributiu.

  L'Acord estatal impulsat per CCOO perquè els emplets/ades públics/iques recuperen els drets arrabassats ha permés que es desenvolupen mesures per al conjunt que eliminen elements discriminatoris mantinguts en el temps i que eren de justícia esmenar.

  A pesar que aquest acord cobreix part de les reivindicacions de CCOO, hem emés un vot particular desfavorable perquè és conseqüència del desenvolupament d'un acord del Consell per a la distribució del 0,2 % que votàrem en contra en Mesa General i que a més hem impugnat judicialment, atés que es desvia el 65 % dels recursos econòmics que hauria de rebre sanitat. Cosa que comportaria poder esmenar altres situacions discriminatòries en l'àmbit sanitari, com els torns en primària, el pagament dels festius o el complement d'atenció continuada en la IT.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.