Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI

El butlletí destaca l’assoliment del corredor cantàbric-mediterrani

  CCOO PV edita aquesta publicació digital, que inclou notícies en matèria de prevenció de riscos laborals i de medi ambient. Aquest número destaca com la UE finançarà el tram ferroviari Saragossa-Terol-Sagunt, una infraestructura fonamental per al desenvolupament econòmic i social del País Valencià.

  27/11/2018.
  Salut i Treball número 7.

  Salut i Treball número 7.

  Ja està disponible el número 7 del butlletí informatiu ‘Salut i Treball’. Una publicació digital bimensual, editada per la secretaria d’Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient de CCOO PV, que pretén informar sobre l’actualitat relativa a la prevenció de riscos laborals, malalties professionals o el medi ambient.

  En aquesta edició, destaquem com finalment la UE finançarà el tram ferroviari Saragossa-Terol-Sagunt del corredor cantàbric-mediterrani, una infraestructura molt important per al desenvolupament econòmic i social del País Valencià. CCOO PV ha participat en totes les mobilitzacions i accions reivindicatives per assolir aquest objectiu.

  El butlletí inclou les últimes xifres de sinistralitat durant la jornada laboral i in itinere, que mostren una tendència creixent. També recull novetats legislatives en matèria mediambiental i un cas d’assessorament sindical en prevenció de riscos laborals.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.