Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI

Uneix-te al canal de ciberactivistes de CCOO PV

  Des del canal de Telegram tindràs accés en temps real, de manera senzilla i organitzada, en el teu mòbil, tauleta tàctil o PC, a les principals iniciatives del sindicat per col·laborar en la seua difusió.

  17/10/2018.
  Telegram

  Telegram

  El llançament del canal de CCOO PV se circumscriu dins de l'impuls del ciberactivisme sindical que cerca connectar, mitjançant diferents vies, amb la nostra afiliació perquè siga protagonista en la difusió de l'acció sindical. Aquesta eina, en ser unidireccional, manté la privadesa de les persones que componen el canal.

  En el sindicat estem apostant per ampliar la nostra capacitat d'elaborar, de produir i de difondre iniciatives de comunicació com una tasca compartida amb la nostra afiliació.

  Accedeix al canal confederal de CCOO PV en Telegram i tindràs a un sol clic, i d'una ullada, imatges, vídeos, notícies i utilitats.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.