El sociòleg Ignacio Sánchez Cuenca inaugura el nou curs del Seminari d’economia de CCOO PV

  • Dijous 25, 11.30 h, sala d'actes de CCOO PV.

CCOO PV arranca la nova temporada del Seminari d’economia, política i societat, un espai d’anàlisi i de reflexió sobre els temes que afecten l’estat del benestar i la democràcia actual. El professor universitari Ignacio Sánchez Cuenca, inaugura el curs amb la ponència ‘Problemes constitucionals i territori’.

11/10/2018.
Seminari CCOO PV

Seminari CCOO PV

El sociòleg, filòsof i politòleg Ignacio Sánchez Cuenca intervindrà en la primera sessió de la nova temporada del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV. El també professor de ciència política impartirà la ponència ‘Problemes constitucionals i territori’, el pròxim dia 25, a les 11.30 hores, a la sala d'actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

Sánchez Cuenca ha donat classe en la Universitat Complutense de Madrid, en la Universitat de Yale, en la Universitat Pompeu Fabra i en la Universitat Carlos III. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació com El País, CTXT o InfoLibre. Entre els seus camps d’interés es troben el terrorisme i la política comparada. Ha escrit diferents llibres.

El Seminari d’enguany, baix el títol de ‘Territori, democràcia i Europa’, pretén abordar des de diferents punts de vista la importància de la vertebració territorial per a un desenvolupament de la democràcia.

Temes com la participació, la representació, la subsidiarietat, la provisió mancomunada de serveis, el federalisme, les condicions per a una societat inclusiva i solidària... hauran de tindre cabuda en les ponències i els debats, en un any 2019 d’especial significació (any electoral per al Parlament Europeu, centenari de la fundació de l’OIT...) i en unes circumstàncies que ens obliguen a no descuidar les institucions internacionals que poden ajudar als avanços en drets i llibertats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.