El personal interí i en pràctiques estarà contractat des de l’1 de setembre a tots els efectes

  El personal interí i en pràctiques de la Conselleria d’Educació ha sigut donat d’alta en Seguritat Social amb efectes de 3 de setembre en lloc de l’1 de setembre com deia el seu nomenament. Eixe fet provoca perjudicis quant a nòmines, cotitzacions, atur, antiguitat i mèrits, per la qual cosa la FE CCOO PV va prendre tres mesures: reunió amb els grups parlamentaris, denúncia col·lectiva en Inspecció de Treball i reunió amb el Conseller d’Hisenda.

  08/10/2018.
  Presentació recurs pagament 1 i 2

  Presentació recurs pagament 1 i 2

  Després d’anar a parlar amb tots els grups que sustenten el govern de les Corts Valencianes, presentar demanda en Inspecció de Treball i entrevistar-nos amb el Conseller d’Hisenda per fer-li aquest requeriment, la FE CCOO PV va demanar la convocatòria urgent d’una Mesa per a poder donar forma legal a un Acord que puga solucionar el problema. La Mesa ha sigut convocada el pròxim dimecres 10 d’octubre al si de la comissió de seguiment de l’Acord de professorat interí.

  L’esborrany d’Acord que haurà de signar-se reconeix, a tots els efectes, la contractació del personal interí i en pràctiques des del dia 1 de setembre. La FE CCOO PV felicita al professorat afectat, que no hi haurà de fer cap tràmit per veure reconeguts els seus drets laborals i salarials.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.