Calendari de matrícula 2018-2019 en l’EPA Vicent Ventura

  Publicats els requisits i les dates de matriculació en els grups impartits en l’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura per al curs acadèmic 2018-2019. El ventall de l’oferta formativa inclou des de l’alfabetització, els idiomes o la informàtica fins a la preparació de les proves de lliure accés a cicles formatius superiors.

  05/09/2018.
  Calendari de matrícula EPA VV 2018 2019

  Calendari de matrícula EPA VV 2018 2019

  L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura és una iniciativa de CCOO que pretén donar resposta a les necessitats formatives dels treballadors i de les treballadores. El centre educatiu, que té alumnes de 52 nacionalitats diferents, ofereix un ampli programa formatiu, amb especial atenció a les persones més vulnerables.

  -Dimarts 4 de setembre

  10-13 hores, 17-19.30 hores

  Matrícula de l’alumnat que vol cursar:

  GES 2 (antic alumnat que realitzà GES 1 el curs passat en la FPA Reina Na Germana (haurà de dur certificat acreditatiu) i l’alumnat que cursà Caliu o li quedaren assignatures pendents de GES 2 en l’EPA Vicent Ventura.)

  HÈLIX, ENREDRA’T (Club de lectura) i TALLER DE DIBUIX

  -Dimecres 5 de setembre

  10-13 hores, 17-19.30 hores

  Matrícula per a l’antic alumnat dels programes formatius següents:

  VALENCIÀ, INFORMÀTICA i ANGLÉS, que pretén matricular-se en el mateix programa formatiu al cursat durant el curs 17/18 en l’EPA Vicent Ventura, i que ha obtingut el certificat del nivell inferior. Es publicaran les vacants sobrants per grup.

  -Dijous 6 de setembre

  10-13 hores, 17-19 hores. (19 hores sorteig)

  Prematrícules

  GES 2

  Agafarem les dades de totes aquelles persones que vulguen fer el GES 2 i complisquen els requisits (cal dur documentació acreditativa). S’haurà publicat amb anterioritat el nombre de places vacants per al grup de matí i vesprada.

  Proves de nivell iprematrícula INFORMÀTICA i ANGLÉS

  A les 19 hores realitzarem un sorteig públic per determinar l’ordre de matriculació tant de GES com d’informàtica i anglés, si cal.

  -Dilluns 10 de setembre

  10-13 hores, 17-19.30 hores

  Matrícula per a:

  CASTELLÀ, ALFABETITZACIÓ-NEOLECTORS, CALIU, NACIONALITAT, TALLER CIUTADANIA VALENCIANA

  -Dimarts 11 de setembre

  10-13 hores, 17-19.30 hores

  Formalització de matrícula als cursos següents:

  GES 2, INFORMÀTICA, ANGLÉS i VALENCIÀ

  Es procedirà a formalitzar la matrícula d’aquelles persones que hagen d’ocupar les places vacants per al GES 2, informàtica i anglés després d’haver comprovat que compleixen els requisits.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.