Èxit de l’aturada de motors com a mesura de protesta del cos d'agents mediambientals de la GVA

  Els agents denuncien greus mancances de mitjans materials, humans i d'organització, així com unes condicions de seguretat i salut laboral inadequades, juntament amb el constant menyspreu i invisibilització del col·lectiu i del seu treball per part de la mateixa Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

  06/06/2018.
  Vehicles parats com a mesura de protesta.

  Vehicles parats com a mesura de protesta.

  Aquest dimarts, dia 5 de juny, es va produir una protesta convocada pels sindicats UGT, CSIF, CCOO, Intersindical, CGT, USO, que engloben pràcticament la totalitat del cos d'agents mediambientals de la Generalitat Valenciana.

  La protesta en demanda de reconeixement de funcions i millora de condicions laborals per a aquest col·lectiu es va concretar en la negativa a conduir els vehicles que solen utilitzar en el seu treball, en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient.

  L'aturada de conducció va obtenir un seguiment unànime en protesta per les deplorables condicions en les quals aquest cos es veu obligat a realitzar les seues funcions, i a assumir-ne d’algunes que no tenen reconegudes.

  Aquesta primera protesta inaugura una sèrie de mobilitzacions sostingudes fins que Conselleria inicie les gestions necessàries per a proporcionar al cos mitjans, formació i procediments actualitzats, així com la imprescindible dignificació i reconeixement de la tasca que els agents mediambientals estan realitzant per a la conservació del patrimoni mediambiental de la Comunitat Valenciana.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.