CCOO PV crida a participar en las manifestacions amb motiu de Dia Internacional de l’Orgull 2018

  • La pròxima cita serà a Alacant, el dia 21 de juliol, a les 19.30 h, amb la manifestació des de la pl. dels Estels.

El sindicat anima a tota l'afiliació a participar en les manifestacions convocades per celebrar l’Orgull LGTBI arreu del País Valencià. El 21 de juliol serà el torn d'Alacant. El Grup d’Acció LGTBI CCOO PV tornarà a palesar al carrer “el compromís sindical amb una societat respectuosa amb la diversitat i el treball quotidià per a construir espais lliures de LGTBIfòbia”.

10/07/2018.
Cartell Orgull Alacant 2018

Cartell Orgull Alacant 2018

L'any 2018 ha sigut declarat “l'any de l'alliberament trans” i les diferents associacions LGTBI del País Valencià han convocat a la ciutadania, als moviments socials, als agents socials i partits polítics a sumar-se a les manifestacions convocades en tot el territori.

CCOO PV tornarà a estar present en el dia gran per la defensa de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i crida a donar suport a les convocatòries. La pròxima cita és a Alacant, amb la manifestació convocada per Diversitat des de la plaça dels Estels.

El sindicat es referma en el seu compromís de combatre les situacions de discriminació laboral patides per a les persones LGTBI i anima a totes les persones que patisquen discriminació laboral per raó de diversitat sexual o de gènere a sol·licitar assessorament laboral i jurídic i denunciar-ho. “El silenci és còmplice de les discriminacions en el lloc de treball i volem trencar aquest cercle perquè cap discriminació en els llocs de treball quede impune” conclouen.

Des de Comissions Obreres vigilarem perquè la diversitat sexual i de gènere es continue incorporant en la negociació col·lectiva, de manera que es puguen incloure clàusules en aquesta matèria en els convenis col·lectius i plans d'igualtat. El repte és millorar les condicions laborals i la qualitat en l'ocupació de les persones LGTBI així com l'adopció de protocols que previnguen i combaten l'assetjament LGTBIfòbic.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.