El Seminari d’economia de CCOO PV analitza el finançament de les pensions

  • Dijous, 19 d’abril, a les 11.30 hores, en la sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

Els professors universitaris Juan López Gandía i Carlos Ochando Claramunt intervindran en la pròxima sessió del Seminari d’economia, política i societat, amb la ponència ‘El finançament de les pensions en el marc democràtic’.

13/04/2018.
Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.

Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.

El Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV dedica la pròxima sessió a analitzar el finançament de les pensions, un assumpte d’especial interés i de plena actualitat en l’agenda pública. Per això, tindrem la presència del catedràtic de dret del treball i de la seguretat social de la Universitat Politècnica de València, Juan López Gandia, i del professor del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València, Carlos Ochando Claramunt.

Després de la ponència, s’obrirà un torn de paraules per fomentar el debat. CCOO PV organitza aquest espai d'anàlisi i de reflexió, obert a l'afiliació i al públic. Durant aquest trimestre la programació disposa d’interessants sessions que posaran el focus en la democràcia actual i l'estat del benestar.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.