Jornades sobre el nou model de finançament autonòmic

  • 18 d'abril, a les 19.30 hores, a la seu d'UGT, carrer Pablo Iglesias, 23, Alacant.

La Comissió pel Finançament Just, composta pels sindicats CCOO PV i UGT PV, la patronal CEV i els grups polítics PSPV-PSOE, Ciudadanos, Podem i Compromís, organitza aquestes jornades a València, Alacant i Castelló. Aquest acte pretén posar el focus sobre la necessitat del canvi de model i les seus implicacions.

13/04/2018.
Cartell jornada finançament

Cartell jornada finançament

En el marc de la campanya per un Finançament Just, la Comissió integrada pels sindicats, patronal i partits polítics, ha organitzat unes jornades territorialitzades a València, Alacant i Castelló per explicar la necessitat del canvi de model de finançament en la nostra autonomia.

A Alacant, l'acte tindrà lloc el 18 d'abril, a les 19.30 hores, a la seu d'UGT, carrer Pablo Iglesias, 23. Hi intervindrà Rafael Beneyto.

La jornada a València va tindre lloc el dia 12 d’abril, al Paranimf de La Nau (Universitat de València). A l’acte hi intervingue la professora d’economia aplicada, Mari Ángeles Tortosa, i el membre del Comité d’Experts de les Corts per a la reforma del sistema de finançament autonòmic, Rafael Beneyto.

A Castelló, la jornada es va realitzar el dia 11 d’abril, a la sala d’actes Marcelino Camacho, de la seu de CCOO (plaça de les Aules, 6) amb la intervenció de Rafael Beneyto.

Continua la campanya reivindicativa

Els objectius comuns acordats per la Comissió pel Finançament Just són traslladar el problema del finançament a Madrid i fer pedagogia al nostre territori sobre la necessitat del canvi de model i les seues implicacions, així com estendre el germen a altres comunitats autònomes.

Per això, es preveu continuar amb la campanya informativa, a través d’aquestes jornades, a més de reunions amb col·lectius, entitats i plataformes per realitzar accions conjuntes, i trobades amb diputats i diputades valencians de tots els partits per sumar a la causa comuna; a més d’altres accions.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.