Pensionistes i jubilats de CCOO PV es mobilitzen contra la pujada del 0,25 % i reclamen pensions dignes

  El proper dijous dia 15 de febrer, la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO PV ha convocat tres concentracions conjuntes amb la UGT-PV, emmarcades en la campanya de mobilitzacions en defensa de la dignitat de les pensions públiques.

  12/02/2018.
  Concentració Castelló

  Concentració Castelló

  Evaristo Soto, secretari de la Federació de PJ de Comissions Obreres del País Valencià, i Arturo León, secretari general de CCOO PV, participaran en la concentració convocada a les 11.30 hores a la delegació del Govern de València [c/Colom, 60].

  Als dos caps de província també s’han convocat dues concentracions que es realitzaran a les 11.30 hores a la subdelegació de Castelló [plaça M. Agustina] i a les 12 hores a la subdelegació d’Alacant [plaça la Muntanyeta].

  Mentre el país està creixent un 2,6 % el Govern condemna els pensionistes espanyols a continuar perdent poder adquisitiu amb una ridícula pujada del 0,25 % en l’any 2018. CCOO s’ha manifestat rotundament en contra de la pujada del 0,25 % i reitera les propostes sindicals aportades per a garantir la qualitat i sostenibilitat actual i futura del Sistema Públic de Pensions.

  Les mobilitzacions en defensa d'unes #PensionsDignes, pel manteniment del poder adquisitiu de les pensions i contra la reforma de 2013, continuaran pel mes de març, els dies 1 i 15 es realitzaran concentracions davant les tresoreries territorials de la Seguretat Social.

  Posteriorment, del 19 al 21 de març les organitzacions de pensionistes i jubilats de CCOO i UGT eixiran al carrer a arreplegar signatures contra la pujada de pensions del 0,25 %, i es repartiran les propostes sindicals sobre pensions, i per garantir el sosteniment del sistema públic.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.