Nova edició dels cursos de l'Oficina de Promoció i d'Ús del Valencià

  Matrícula oberta des del dimarts 23 de gener al 2 de febrer o fins a esgotar les places. Horari de matrícula: Des de les 9.30 h a les 14.30h (de dilluns a divendres). Vesprada de 16.00 h a 19.00 h (sols dimarts i dimecres). Lloc matrícula plaça Nàpols i Sicília, 5, 3r pis, Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià.

  12/01/2018.
  Curs de valencià organitzat per l'OPUV a València

  Curs de valencià organitzat per l'OPUV a València

  L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV organitza anualment cursos de valencià dels nivells B1,C1 i C2, impartits a la ciutat de València, dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

  Els cursos de l'OPUV de CCOO PV pretenen aprofundir en tots els continguts d’expressió oral, d’expressió escrita i de gramàtica, ortografia i lèxic necessaris segons les exigències de cada nivell.

  La metodologia utilitzada és teoricopràctica i està adaptada als nous models de prova de la JQCV. Explicacions, exercicis, redaccions, lectures, comprensió de textos... A més a més, el professorat té la titulació universitària adequada. Es recomana no matricular-se als nivells C1 o C2 sense coneixements bàsics de valencià.

  Durada dels cursos del 12 de febrer (segons nivell), fins a la mateixa setmana de l’examen de juny (segons convocatòria de la JQCV de 2018).

  Els preus del curs són:

  Per a l'afiliació: 50 euros més el preu del quadern de text.

  Per a les persones no afiliades: 100 euros més el preu del quadern de text.

  Per a la nova afiliació: 50 euros tot el curs complet + el preu del quadern + pagament d’un trimestre d’afiliació. (Consulteu ací el procediment i preu d’afiliació)

  Preus dels quaderns: B1 26€; C1 27€; C2 25€

  Documentació necessària: fotocòpia DNI, l'últim rebut de pagament de la cuota d'afiliació i dur omplida la fitxa adjunta. El pagament s'haurà de fer en efectiu en el moment de la matrícula.

  Com que hi ha una limitació màxima d’alumnat l’ordre a seguir és el del pagament. És imprescindible que hi haja un mínim d’alumnes per curs perquè es facen aquests.

  Horaris del cursos presencials:

  B1: Dilluns i dimecres de 16.00h a 17:30h

  C1: Dilluns i dimecres de 17.30 h a 19.00 h o de 19.00 h a 20.30 h

  C2: Dimarts i dijous de 16.00 h a 17.30 h o de 17.30 h a 19.00 h

  Modalitat teleformació nivell C1:

  D’altra banda us recordem que encara està oberta la inscripció al curs de teleformació que es fa a distància, a través d’Internet i de la plataforma de Forem. Aquest únicament és del nivell C1. I us hi podeu inscriure en l’enllaç següent on també en trobareu tota la informació: http://www.forempv.ccoo.es/index.asp?ra_id=7&no_id=550

  Per a més informació:
  Purín Morant (València)
  Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià
  Pl. Nàpols i Sicília, 5-3a 46003 València
  Telèfon 963 882 100 ext. 72413 ce/ mailto:opuv@pv.ccoo.es

   

  Documentación asociada
  Documentación asociada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.