Recurs de la vergonya contra l’Ajuntament de València

  CCOO PV exigeix la immediata retirada del recurs pel qual la Delegació del Govern demana anul·lar l'acord del Ple de l'Ajuntament pel qual es va aprovar la contractació, amb subvenció de la Conselleria d'Igualtat, de 62 professionals per a la valoració de milers de sol·licituds de ciutadans i ciutadanes en situació de dependència.

  10/10/2017.
  Corregir la brecha de remuneración entre los hombres y las mujeres es esencial para mejorar las pensiones de jubilación de estas.

  Corregir la brecha de remuneración entre los hombres y las mujeres es esencial para mejorar las pensiones de jubilación de estas.

  Amb aquest recurs, ja anomenat: “el recurs de la vergonya”, el Govern del PP intenta de nou boicotejar la Llei de dependència i deixar en l’aire milers de sol·licituds pendents de valoració per part de les administracions públiques. “És la demostració que al Govern del PP no li importa la situació de les persones en procés de dependència”, ha assegurat Ana Belén Montero, secretària de Política Social de CCOO PV.

  Des de l’inici, el Govern del PP no més ha posat problemes per deixar buida la Llei de promoció d’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. En aquest moment, l’Administració central hauria de subvencionar en un 50 % totes les administracions autonòmiques per portar endavant la Llei. Però pel que fa al País València, aquesta aportació no arriba al 13 %.

  CCOO PV vol fer una crida a les persones afectades i a la ciutadania en general perquè s’oposen de nou a aquestes polítiques de retallades i donen suport a les iniciatives socials contra aquest recurs i contra l’infrafinançament.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.