La manifestació per un finançament just s'ajorna al 18 de novembre

  Arturo León, secretari general de CCOO PV, Ismael Sáez, secretari general d'UGT-PV i Salvador Navarro, president de CEV, han mantingut una reunió en les Corts Valencianes per a presentar el manifest conjunt per un finançament just. La trobada, que ha sigut presidida pel president de les corts, Enric Morera, i ha comptat amb la participació de representants de tots els grups parlamentaris.

  28/09/2017.
  Reunió amb els grups parlamentaris

  Reunió amb els grups parlamentaris

  En una trobada posterior dels sindicats amb els grups que componen el Pacte del Botànic s'ha abordat els detalls de la manifestació per un #FinançamentJust, que inicialment estava prevista per al 28 d'octubre.

  La data definitiva s’ha fixat per al dissabte dia 18 de novembre ja que, els grups polítics que hi donaran el seu suport, han expressat la necessitat de comptar amb més temps per a traslladar als ajuntaments la demanda d’adhesió a la mobilització. Aquest suport s’haurà de concretar a través de mocions, per al que és necessari esperar a la celebració dels plens municipals del pròxim mes.

  D'altra banda, el fet del retard del debat sobre els Pressupostos Generals de l'Estat permet aquest ajornament de tres setmanes. Ja que en definitiva el que es pretén és sumar tots els esforços possibles per a reclamar tots a l'una veu el que per justícia li és negat a la Comunitat Valenciana.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.