27/11/2018
Salut i Treball número 7.
'Salut i Treball'

CCOO PV edita aquesta publicació digital, que inclou notícies en matèria de prevenció de riscos laborals i de medi ambient. Aquest número destaca com la UE finançarà el tram ferroviari Saragossa-Terol-Sagunt, una infraestructura fonamental per al desenvolupament econòmic i social del País Valencià.

27/11/2018
Imagen de la reivindicación
Federación de Servicios a la Ciudadanía

La Federación de Servicios a la Ciudadanía de CCO PV considera fundamental la actuación de dicha comisión, para integrar y de cabida a las distintas propuestas que vienen demandando las empresas, el personal y sus representantes sindicales, en relación a la movilidad en el Puerto de Valencia.

23/11/2018
Retall cartell
#DefensaLaTeuaPostura

Els dies 27 i 28 de novembre les seus del sindicat a València i Alacant acullen les dues últimes jornades organitzades per la Secretaria d’Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient de CCOO PV, emmarcades en l'Estratègia Valenciana de Salut i Benestar Laboral i focalitzades en un aspecte tan important com la prevenció i detecció davant situacions d'assetjament laboral.

07/10/2018
Detalle del cartel de la jornada
Estrategia #DefiendeTuPostura
  • Campus de UMH de Elche, Sala de Grados del Edificio Arenals, planta baja.

Este miércoles día 7 de noviembre, la Universidad Miguel Hernández de Elche ha acogido una jornada de actualización en salud laboral con perspectiva de género, organizada por la Secretaria de Acción Sindical, Salud laboral y Medio Ambiente de CCOO PV.

27/09/2018
Salut i treball

CCOO PV edita el sisé número d’aquest butlletí informatiu, que inclou notícies d’interés per als treballadors i les treballadores i experiències d’assessorament. En aquesta edició, el butlletí destaca, entre altres informacions, els avanços aconseguits per al col·lectiu de cambreres de pisos.

20/09/2018
Retall portada
#DefensalaTeuaPostura

La Secretaria de Salut Laboral i Medi Ambient de CCOO PV, en col·laboració amb l'INVASSAT i la Generalitat Valenciana, ha publicat una guia en la qual es detallen els riscos laborals que poden donar-se en situacions d'embaràs i lactància i que, a més d'afectar a la treballadora, poden suposar riscos per a la seua descendència. Aquesta especial condició requereix extremar l'adopció de mesures preventives.

10/09/2018
Retall del cartell de la jornada
Setmana Europea de la Mobilitat
  • Dijous 20 de setembre, 17 hores, sala d'actes "Chamorro", seu CCOO av. Salamanca 33, Alacant.

La Secretaria d'Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient, en col·laboració amb la Secretaria de Dona, Polítiques LGTBI i Institucional de CCOO PV, han organitzat aquesta Jornada de Mobilitat Sostenible amb Perspectiva de Gènere, que forma part de la campanya sindical de Salut Laboral amb perspectiva de gènere 'Defensa la teua postura'.

11/07/2018
Temps de guanyar.

El sindicat inicia la campanya ‘Temps de Guanyar’, per donar a conéixer les darreres novetats legislatives i acords que afecten directament als treballadors i a les treballadores del País Valencià. La intervenció de CCOO ha sigut clau per aconseguir aspectes tan importants com la recuperació salarial, la millora de les condicions de les subcontractacions i la prevenció de riscos en les àrees industrials.

10/07/2018
Salut i Treball número 5.
  • La publicació bimensual informa sobre l’actualitat legislativa que beneficia els treballadors i les treballadores.

La Secretaria d’Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient de CCOO PV edita aquesta publicació digital, que inclou notícies en matèria de prevenció de riscos laborals. Aquest número informa sobre les xifres d’absentisme laboral i explica la campanya ‘Defensa la teua postura’, centrada en la protecció del risc durant l’embaràs i la lactància.

25/06/2018
Éxito de participación en la jornada sobre riesgos específicos.

La Secretaría de Salut Laboral de CCOO PV, en colaboración con el Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball INVASSAT y la Generalitat Valenciana ha organizado una jornada sobre la protección del riesgo para trabajadoras embarazadas y en periodo de lactancia, enmarcada en la campaña sindical de salud laboral con perspectiva de género #DefiendeTuPostura.

21/06/2018
Mila Cano y Daniel Patiño presentan el cartel de la campaña #DefiendeTuPostura
Salud laboral con perspectiva de género

El sindicat denuncia la deficiència d'avaluacions de riscos laborals amb perspectiva de gènere al País Valencià. L'acció sindical derivada es concreta en una campanya de sis mesos que inclou jornades multidisciplinàries i publicacions sobre riscos específics, que detallen drets reconeguts i recursos per a defensar-los.

06/06/2018
Javier Pérez, Virginia Soriano y Toñi Martínez

El salón Abogados de Atocha de la sede de CCOO de la Región de Murcia ha acogido este miércoles 6 de junio las ponencias de Virginia Soriano Hernández y Javier Pérez Ferré, técnicos superiores en Prevención de Riesgos Laborales, de la Confederación Sindical de Comisiones Obreras del País Valenciano.

31/05/2018
Detalle del cartel sobre Protección del riesgo durante el embarazo y la lactancia
Jornada
  • Viernes 22 de junio, 10 horas, salón de actos sede CCOO PV [pl. Nápoles y Sicilia, 5, Valencia]

La Secretaría de Salut Laboral de CCOO PV, en colaboración con el Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball INVASSAT y la Generalitat Valenciana, ha organizado una jornada de información y debate en torno a la protección del riesgo para la salud de las trabajadoras y sus criaturas durante el embarazo y el periodo de lactancia.

29/05/2018
Seminario en la sede de CCOO en Alicante
  • Miércoles 6 de junio, 10:00. Salón Abogados de Atocha. CCOO Región de Murcia. (Corbalán, 4, Murcia).

Difusión entre trabajadores y trabajadoras de sectores de servicios como la hostelería y limpieza de la Comunidad Autónoma de Murcia de los principios de acción preventiva de los riesgos laborales y de las normas concretas de aplicación de tales principios, así como, aquellas que fomentan el conocimiento y la aplicación por trabajadores de las disposiciones legales, reglamentarias y convencionales en materia de Prevención de Riesgos Laborales, a través de este seminario, y con una perspectiva de género.

29/05/2018
Seminario sobre riesgos psicosociales
  • Jueves 7 de junio, a las 09:30, en la sede de CCOO de Alicante (Av. Salamanca, 33).

Las secretarías de Salud Laboral de CCOO PV y de CCOO de la Región de Murcia organizan un seminario dirigido a delegados y delegadas de prevención. En la jornada se analizarán los riesgos psicosociales y las estrategias de intervención y prevención para mejorar la seguridad y la salud en este sector.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.