24/09/2018
Roda de premsa de la Plataforma per un Finançament Just

Una vegada complit un any des de la signatura del Manifest per un finançament i inversions justes per a la Comunitat Valenciana, que van promoure les organitzacions sindicals CCOO PV i UGT PV, la CEV i les formacions polítiques en Les Corts, representants de la comissió promotora han reafirmat el seu compromís amb la defensa dels objectius acordats: la reforma immediata del sistema de finançament, un repartiment equilibrat de les inversions de l'Estat i el reconeixement dels dèficits de finançament acumulats. A més, han acordat el calendari d'actuacions previst en els pròxims mesos.

18/06/2018
Reunió de la Comissió per un Finançament Just

La Comissió per un Finançament Just es va reunir per analitzar el nou escenari polític i definir les actuacions a plantejar, encara que el canvi de Govern no afecta la reivindicació principal d'un finançament i inversions justes per a la Comunitat Valenciana.

30/05/2018
Per part de CCOO PV: Isabel Barrajón, Cloti Iborra, Arturo León i Ester Calderón. Representació d'EUPV: Aurora Mora, Cristian Veses, Sergi Rodríguez, Rosa Pérez i Luis Poveda (d'esquerra a dreta)

La preocupació per la pèrdua de drets de la classe treballadora, així com les últimes mobilitzacions que estan inundant els carrers, eixos centrals de la primera reunió de CCOO PV amb una representació de la nova Executiva.

23/10/2017
Entitats adherides a la campanya.

El Col·legi Major Rector Peset ha acollit la roda de premsa de presentació de la Campanya per un Finançament Just. Amb aquest acte, les entitats convocants volen donar a conéixer a la societat valenciana el perquè de la manifestació del pròxim dia 18 de novembre, i evidenciar els problemes que l’infrafinançament implica a les valencianes i als valencians per tractar d'aconseguir que s'unisquen a aquesta crida més plataformes i col·lectius socials.

31/07/2017
Arturo León interviene en el Congreso.

“Necesitamos más años de un Gobierno honesto, apartado de la corrupción, que ponga la mirada en las personas y que disponga de una financiación justa para poder llevar a cabo una transformación social del País Valenciano”, aseguró el secretario general del sindicato en el acto de inauguración.

27/07/2017
Dani Patiño, Manolo Mata, Ester Calderón y Arturo León.

El nou secretari general de CCOO PV està de ronda pels grups parlamentaris per presentar-se i establir possibles àmbits de col·laboració amb el sindicat. En les trobades mantingudes amb el síndic de Compromís, Fran Ferri, i del PSPV-PSOE, Manolo Mata, a més d’analitzar la situació socioeconòmica, han compartit la marxa del diàleg social i les possibles accions per a exigir un adequat finançament del País Valencià.

25/07/2017
Reunió amb el BLOC

En la reunió es va compartir la situació socioeconòmica del País Valencià i es van establir possibles àmbits de col·laboració entre ambdues organitzacions. També han valorat la convocatòria d'oposicions que comportarà una major estabilitat de les plantilles i una millora de la qualitat dels serveis públics.

22/06/2017
Mónica Oltra y Arturo León
  • Frente común en la elaboración de políticas realmente públicas y por la financiación justa

Esta mañana se ha producido una primera toma de contacto institucional tras el XII Congreso de CCOO PV, entre la vicepresidenta del Consell y consellera de Igualdad y Políticas Inclusivas, Mónica Oltra, y el nuevo secretario general del sindicato, Arturo León.

 

07/06/2017
Reunio

Ambas organizaciones dialogan sobre las estrategias comunes de movilización ante la infrafinanciación valenciana, la fiscalización de la acción de gobierno, la marcha del diálogo social o la situación del personal público.

27/09/2016

Tras la renovación de los consejos sociales de los 14 centros del País Valenciano, CCOO PV ha organizado un encuentro con las personas que actualmente representan al sindicato, con el fin de coordinar la acción sindical en estos consejos y la reivindicación del desarrollo normativo que la Administración aún no ha realizado.

20/09/2016
Intervenció de Paco Molina, secretari general CCOO PV.

Paco Molina ha intervingut en la Cimera entre el Fòrum Valencià pel Corredor Mediterrani i la Mesa Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani, dos grups de treball que comparteixen l’objectiu de fer un front comú entre les dues comunitats autònomes per a impulsar les actuacions que han de fer realitat aquest projecte prioritari per als dos territoris.

12/09/2016
Mesa de la Cadena Agroalimentaria

La representante de Industria CCOO PV en la reunión, Soledad Montaner, ha denunciado el efecto devastador de las Empresas de Trabajo Temporal y la aparición de nuevas formas de contratación, que pretenden abrirse paso a modo de empresas de servicios y falsas cooperativas.

26/07/2016
Mesa General del Diàleg Social

Primer acord de la Mesa del Diàleg Social de mesures per a atendre les víctimes de la crisi i impulsar l’economia per a una millor redistribució de la riquesa. Paco Molina, secretari general de CCOO PV, ha destacat que no és un punt d’arribada, “la Mesa segueix oberta i vinculada, en la mesura que es puga, a la creació del pròxim Pressupost”.

21/07/2016
Reunió del Consell Valencià d'Innovació

La Llei de participació i col·laboració institucional estableix diversos tipus de control a la patronal i als sindicats més representatius. Per poder justificar amb rigor la subvenció rebuda, CCOO PV ha creat un programa informàtic propi en el qual s’arrepleguen les dades de les més de 600 persones que representen el sindicat davant de l’Administració.

19/07/2016

El Tribunal Superior de Justicia ha desestimado las peticiones de nulidad presentadas contra el Reglamento de la Ley de Participación y Colaboración Institucional (LPCI). Desmonta así las supuestas vulneraciones por discriminación planteadas por CSIF, USO, Intersindical y el Sindicato Independiente.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.