04/10/2018
Intervenció d'Ana García, representant de CCOO PV, en la reunió de preparació de la Trobada de pactes per l'ocupació.

CCOO PV participa en els preparatius de la Trobada Interterritorial per a l'impuls i la cooperació dels pactes i acords territorials a la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el dia 22 de novembre en la localitat de Burjassot. Un espai d'aprenentatge conjunt i de formulació de propostes per a la millora en la gestió i resultats dels acords territorials.

04/10/2018
Acte pel Treball Decent, a la seu de CCOO PV.
#ÉsElMoment

CCOO PV ha celebrat avui un acte reivindicatiu amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball Decent, que se celebra el pròxim 7 d'octubre, sota el lema 'Canviar les regles' Unes regles de l’economia mundial que cal canviar, perquè són injustes, generen desigualtats i atempten contra els drets laborals a gran part del món. També al País Valencià, on augmenta la precarietat laboral, l’atur i la devaluació salarial.

02/10/2018
El nombre de dones aturades augmenta en 1.981, mentre que el d'homes disminueix en 45.

El mercat de treball torna a destruir ocupació pel setembre, amb un increment de 1.936 persones aturades. L’atur es concentra en les dones i en el sector serveis, es mostra així la gran desigualtat i la dependència de l'ocupació estacional.

01/10/2018
Jornada Mundial pel Treball Decent 2018
  • CCOO PV commemora la Jornada Mundial pel Treball Decent i organitza un acte el dia 4, a les 11.00, a la seu de València (pl. Nàpols i Sicília, 5) i una exposició de Pau i Solidaritat.

Ocupació de qualitat, salaris i pensions dignes, condicions de treball justes i cap tipus de discriminació. Aquestes són les principals reivindicacions que CCOO PV posa damunt la taula davant la Jornada Mundial pel Treball Decent, que es commemora el dia 7 d'octubre, sota el lema 'Canviar les regles'. Unes regles que cal canviar, perquè són profundament injustes, generan desigualtats i atempten contra els drets laborals a gran part del món.

04/09/2018
Lamentem que 373.059 persones es troben en atur al nostre territori.

Agost és el mes per excel·lència en la destrucció d'ocupació, no solament en els serveis, sinó també en la indústria i en la construcció. “Avui estan treballant i demà no. Un cicle que obliga milers de persones a estar sota la pobresa, si no es prenen mesures”, afirma Ana García, secretària d'Ocupació de CCOO PV.

03/08/2018
Subsidio extraordinario por desempleo (SED) La nueva regulación corrige parcialmente la exclusión de colectivos anteriormente protegidos con PAE o PREPARA
Subsidio extraordinario por desempleo (SED)

El Gobierno ha adoptado hoy medidas para que las personas que suspendieron la ayuda del PAE puedan reincorporarse, si lo precisan, al nuevo SED. No obstante, para preservar a los colectivos que estaban protegidos a fecha 30 de abril de este año, queda pendiente la protección de los parados de larga duración que no tienen responsabilidades familiares, y que ya no pueden acceder al PREPARA ni tampoco al nuevo subsidio extraordinario. Por ello, aun valorando positivamente esta reforma, CCOO insta al Gobierno a tomar las medidas necesarias para que ningún colectivo protegido mediante el PAE y el PREPARA quede sin cobertura.

02/08/2018
La reducció de l’atur registrat al juliol és insuficient.

Un mes marcat pel període vacacional, amb un increment dels contractes temporals, ens llança una disminució de la desocupació insuficient (a València tan sols descendeix en 20 persones). Per a CCOO PV, seguim amb un mercat laboral efímer, amb excessiva rotació, on el fet de tenir un contracte no assegura cobrir les necessitats bàsiques.

26/07/2018
CCOO PV alerta sobre l'augment de la temporalitat en la contractació (puja més d'un punt).

En un trimestre típic en la reducció de l’atur per l’estacionalitat del nostre model productiu, CCOO PV alerta sobre la persistència de la desocupació de llarga durada, l'augment de la temporalitat en la contractació (puja més d'un punt) i el comportament del sector industrial, on cau l'ocupació i creixen els contractes parcials.

03/07/2018
El paro de junio afecta principalmente a mujeres y jóvenes.

El descens de l'atur es concentra en el sector serveis i, principalment, a la província d'Alacant. Malgrat la reducció respecte al mes anterior (-1,9 %), CCOO PV lamenta la falta de qualitat en l'ocupació, amb condicions de treball que fan inviable el desenvolupament d'un projecte de vida.

04/06/2018
Jóvenes en oficina del SERVEF

CCOO PV lamenta no poder celebrar un descenso sostenible del desempleo, sino dependiente del tirón de la contratación de temporada y laprecariedad sobre la que se cimenta la pujanza hostelera y del sector servicios. Este sector concentra la caída del desempleo al reducir el número de desempleados en 4.077, y acaparar el 73% de la contratación.

25/05/2018
Las personas interesadas deberán estar inscritas antes en el SERVEF.
‘Avalem Joves Plus’
  • La selecció per a la contractació de menors de 30 anys s'iniciarà pel juny prèviement inscrites en el SERVEF.

CCOO PV participarà en els processos de selecció del programa ‘Avalem Joves Plus’ del SERVEF, que preveu la contractació durant un any de joves per part d'ajuntaments de tot el País Valencià. El sindicat vigilarà els criteris de selecció i les condicions de treball.

21/05/2018
Diputación de Valencia.

El sindicat rebutja les condicions de contractació del Pla d'ocupació 2018, al qual s'adhereixen els ajuntaments de la província. Un programa d'escassa durada amb poques hores de treball, que comporta una precarització de l'ocupació amb fons públics. CCOO PV estudiarà la possibilitat d'interposar una denúncia a Inspecció de Treball davant els previsibles incompliments.

17/05/2018
Lola Santillana y Ana María García.

CCOO PV ha celebrado la jornada ‘Presente y futuro de los fondos europeos 2014- 2020’. Una jornada de análisis para dar a conocer en qué consisten los fondos estructurales europeos, y qué iniciativas se están llevando a cabo desde diferentes administraciones públicas y entidades del tercer sector. Además, en la jornada se explicaron los criterios que utiliza CCOO para realizar el seguimiento de los fondos en materia de empleo, formación e inserción.

11/05/2018
Cartell amb el programa de la jornada

Dijous que ve dia 17 de maig, a les 9.30 hores, en la sala d'actes de la seu del sindicat a València [pl. Nàpols i Sicília, 5] acull la jornada ‘Present i futur dels fons europeus 2014 - 2020’

09/05/2018
Imagen de Massimo Percossi, EFE
Día de Europa

Celebrar el Día de Europa implica comprometerse en la construcción de una Europa social, acogedora y unida por algo más que los acuerdos económicos o las transacciones comerciales, de la que el desarrollo óptimo de los Fondos Estructurales de cohesión y del Pilar Social son una sólida base para crecer.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.