Membres de la Comissió Executiva de CCOO PV amb Ximo Puig.

El secretari general de CCOO PV, Arturo León, ha traslladat al candidat del PSPV-PSOE, Ximo Puig, les prioritats sindicals amb vista a les eleccions autonòmiques del pròxim diumenge. Ambdós dirigents coincideixen en la necessitat d’abordar el problema de l’atur i de la precarietat en l’ocupació.

El secretari general de CCOO PV, Arturo León, lliura el premi a les representants de la Plataforma de suport a la Querella Argentina.

CCOO PV ha lliurat el guardó a la Plataforma de suport a la Querella Argentina/ Acció Ciutadana contra la Impunitat del Franquisme. Un premi que s’atorgarà anualment, a través d’una votació popular, a persones o entitats amb una trajectòria de defensa i millora de les llibertats.

CCOO PV presenta a Unides Podem sus propuestas ante las elecciones autonómicas.

Ambas organizaciones coinciden en la necesidad de abordar el empleo, no solo de forma cuantitativa desde el impulso a su creación, sino cualitativa, combatiendo la precariedad y la temporalidad.

Arturo León interviene en la asamblea de Vinalopó-Vega Baja

El 17 de abril tuvo lugar en la Universidad Miguel Hernández de Elche una asamblea que contó con un centenar de delegados y delegadas para calentar los motores de cara a la jornada de movilización del 1 de Mayo, en la que seguimos reivindicando los derechos que se han perdido durante estos años de crisis.

28 d'abril. Dia Internacional de la Salut i Seguretat en el Treball.

  • El sindicat organitza multitud d’assemblees per commemorar el 28 d’abril, Dia Internacional de la Salut i Seguretat en el Treball.

‘Pren el control, exigeix un treball sense riscos’, és el lema amb el qual CCOO PV vol conscienciar sobre la situació d’emergència provocada per la sinistralitat laboral i la mortalitat. Una xacra que continua en augment, conseqüència de treballs no segurs i de deficiències en la prevenció de riscos. El sindicat reclama major inversió empresarial en prevenció, plans de mobilitat segurs i sostenibles i que la salut laboral esdevinga un tema prioritari en l’agenda política.

Jornada en Port de Sagunt.

  • Viernes 26 de abril, a las 10:00 h. Sede CCOO Port de Sagunt (Treball, 18).

CCOO Camp de Morvedre- Alt Palància ha organizado una jornada en apoyo de un desarrollo industrial sostenible y compatible con el medio ambiente. Un acto al que asistirán delegados y delegadas sindicales de la comarca, y que conmemora el Día Internacional de la Seguridad y Salud en el Trabajo, el 28 de Abril, y el 1 de Mayo, Día Internacional de la Clase Trabajadora.

Cartell Assemblea València CCOO PV

  • 25 d'abril, 10.30 hores, Parc de Capçalera.

El secretari general de CCOO intervindrà en l'acte sindical a València que commemorarà el Primer de Maig, Dia de la Classe Treballadora, i el 28 d'abril, Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball. CCOO del País Valencià organitza una Assemblea de Delegats i Delegades en la qual s'explicaran les principals reivindicacions sindicals, centrades a exigir un treball decent, segur, amb salaris dignes i sense discriminacions.

CCOO PV informa sobre les noves prestacions.

La nova prestació, que entra en vigor avui, està destinada a les persones que cobren Pensions no contributives d'invalidesa i jubilació (PNC), Prestació del Fons Nacional d'Assistència Social (FAS) i Prestació de la Renda Activa d'Inserció (RAI) per a víctimes de violència de gènere o domèstica.

Cartell manifestacions

  • Marxes a Alacant, Alcoi, Castelló, Elx, Elda, Santa Pola, València i Vinaròs.

CCOO PV convoca vuit manifestacions per a commemorar el Dia de la Classe Treballadora. El sindicat fa una crida a la ciutadania i a l’afiliació a secundar aquesta jornada reivindicativa i reclamar un treball decent amb salaris dignes, salut laboral i seguretat en les empreses i amb igualtat entre dones i homes.

#1Maig2019

Aquest Primer de Maig, Día de la Classe Treballadora, CCOO PV crida a la seua afiliació i a la ciutadania valenciana a reivindicar junts treball decent, salut laboral i igualtat. Perquè nadar contra corrent es fa molt difícil si no t'organitzes i lluites amb altres persones que estan vivint situacions de precarietat, desigualtat i pobresa.

Activitat sindical

CAMPANYES

NOTÍCIES

Propostes eleccions 28A

El sindicat ha realitzat un procés participatiu amb la seua afiliació i amb les seues estructures internes en el qual ha sotmés a consulta una sèrie de línies d'acció per presentar als partits polítics davant les pròximes eleccions del 28 d'abril. El resultat ha sigut un document amb 48 mesures i l'establiment d'aquelles matèries que consideren prioritàries. CCOO PV fa una crida a votar en les eleccions i a fer-ho per aquelles opcions que assumisquen les nostres reivindicacions.

Mesa Recuperación Social.

En la reunión celebrada el miércoles 17 de abril, CCOO PV ha valorado intenso trabajo y la participación institucional en estos años de legislatura. El sindicato ha insistido en la necesidad de seguir reforzando el diálogo social para avanzar en el desarrollo de nuevos derechos sociales y en la implantación de un sistema de protección más estable y consistente en nuestro territorio.

Imagen de archivo de las movilizaciones realizadas durante los 25 días de huelga

#HuelgaNOEsDelito

  • Miércoles 24 de abril, 10.30 horas, concentración frente a la Subdelegación del Gobierno.
  • Por la readmisión y para denunciar que la empresa atemoriza a las demás limpiadoras del centro con más despidos.

Comisiones Obreras se opone rotundamente a este despido ejemplarizante y ha convocado una concentración por la readmisión de la trabajadora y para que la Administración tome conciencia del tipo de empresas que contrata con el dinero público.

Estand de CCOO PV a la Fira de la Formació Professional de Sagunt.

Dubtes sobre els contractes laborals, informació sobre les pràctiques o l’oferta formativa, són les inquietuds més habituals de les persones joves que s’apropen a CCOO PV. El sindicat participa aquests dies en diferents espais d’àmbit universitari i municipal, en els quals informa i assessora sobre qüestions relatives a l’àmbit laboral, formatiu i de protecció social.

Pancarta de CCOO PV a a manifestació

  • El sindicat portà una pancarta amb el lema 'Dignitat i Drets'.

El dissabte dia 13 d’abril, a les 18 hores, des de la plaça Sant Agustí de València, convocada per Acció Cultural del País Valencià, començà la manifestació de commemoració de la Diada del 25 d’abril amb el lema ‘Perquè no torne el passat. Continuem avançant’.

Presència sindical a l'acte formal de signatura de l'acord

CCOO PV manifesta la seua satisfacció per l’acord impulsat per la CVONGD, signat per PP, PSPV, Compromís, Ciutadans i Unides Podem – Esquerra Unida per a “blindar” la cooperació com a política pública

Carles Mulet, Mónica Oltra, Arturo León, Cloti Iborra i Ester Calderón.

#Eleccions28A

Arturo León s'ha entrevistat amb Mónica Oltra per traslladar el document elaborat amb les principals reivindicacions del sindicat per a les eleccions autonòmiques del 28 d'abril. Ha destacat la necessitat de combatre la precarietat en l'ocupació i de continuar amb la reversió de serveis públics.

No dejes de ir a votar

Con motivo de las elecciones generales del 28 de abril, resumimos el artículo 13 del Real Decreto 605/1999 donde se recogen los derechos de los trabajadores y trabajadoras para que, sea cual sea su horario, puedan acudir a las urnas a ejercer su legítimo derecho al voto sin perder salario. Dicha norma establece las condiciones mínimas que cada comunidad autónoma debe respetar, concretar y en todo caso mejorar mediante decreto.

Imagen de la reunión con Helena Ferrando

La Coordinadora de Plataformas en Defensa de la Ley de la Dependencia se ha reunido con la secretaria Autonómica de Servicios Sociales y Autonomía Personal, Helena Ferrando, dentro de los contactos periódicos de este colectivo con la administración de la Generalitat.

La conjugación eficaz de derechos e intereses en juego recomiendan el aplazamiento

La mediación ante el Tribunal de Arbitraje Laboral finalizó con una suspensión hasta el 29 de mayo con el objetivo de alcanzar un acuerdo antes de esa fecha. Para ello, ambas partes han acordado mantener varias reuniones durante el mes de mayo para presentar sus propuestas.

.

Joves de CCOO Comarques Centrals realitza una campanya contra la precarietat en festes de moros i cristians d’Alcoi.

Policía local

  • Decálogo de propuestas de cara a las elecciones autonómicas del 28 de abril.

La central sindical considera que en esta legislatura se han iniciado los trabajos tendentes a reformular los servicios de policía local con una nueva Ley de Coordinación, pero que aún falta lo más importante: todas las normas de desarrollo. Entra otras cuestiones, CCOO exige dignificar en medios humanos y materiales las plantillas de policía local.

Asamblea de personal en Levantina

Despido Colectivo

Las asambleas de trabajadores y trabajadoras de Levantina han ratificado con más de un 90% el preacuerdo alcanzado para la conclusión del Expediente de Despido Colectivo planteado por la Dirección del grupo el pasado mes de marzo.

DESTACATS

FORMACIÓ

Territoris

Afiliació

Serveis i descomptes per a l'afiliació

Serveis i decomptes

NOTÍCIES

Notícies Sindicals Especial Serveis 2019

CCOO PV reuneix en la publicació digital 'Notícies Sindicals. Especial serveis' tots els serveis conveniats per a l’afiliació, a més dels avantatges en assessorament especialitzat, serveis jurídics i formació.

Salut i Treball número 9.

El número 9 d’aquesta publicació bimensual de CCOO PV informa sobre les novetats en la prevenció de riscos, malalties professionals o el medi ambient. Les propostes sindicals amb vista a les eleccions del 28A, les malalties de les cambreres de pis o les novetats en matèria de riscos laborals durant l’embaràs, són els temes destacats en aquesta edició.

Cuidadora

Es recuperen les cotitzacions a la Seguretat Social a càrrec de l’Estat per a les persones cuidadores no professionals, el 90 % de les quals són dones. Això ha estat fruit de la lluita social, en la qual ha participat CCOO PV, perquè les persones que cuiden els seus familiars recuperen aquest dret. El sindicat informa sobre què cal fer.

Portal de transparència

Laboral

Documents

11.03.2019

Situació sociolaboral de les dones al País Valencià. Balanç 2018

Informe sobre la situació sociolaboral de les dones al País Valencià, elaborat pel Gabinet Tècnic de CCOO PV i la Secretaria de les Dones i Polítiques d'Igualtat de CCOO PV.

Ver documento

12.04.2016

Protocolo frente al acoso

Por razón de la orientación sexual, identidad de género y/o expresión de género.

Ver documento

22.04.2016

Cáncer 0 en el Trabajo. Guía para los delegados y delegadas

Cáncer 0 en el Trabajo. Guía para los delegados y delegadas.

Ver documento

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.